Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten poort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten poort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten poort plaatsen

Schadeherstel aan een houten poort

Ik zou graag een offerte herstelschade slot- en houtwerk van mijn poort willen. Ook zou ik een offerte willen voor een nieuwe poort (hardhout) met slot. Ik wil 'm wat breder en hoger.

Overkapping en schutting plaatsen

Een houten overkapping van 500-500 cm plaatsen. De palen ingraven en EPDM op het dak leggen. Tevens een hout-betonschutting ('Luxe hout beton schutting') van 10 meter, dus 6 schuttingdelen, plaatsen. Met onder een plaat met rotsmotief (eenzijdig), betonnen palen en houten schuttingdelen. Een rechte schutting met verticale planken. Aan de kant van een poort dus het is goed toegankelijk. De overkapping en de schutting schaf ik bij Gamma aan. Graag een kostenindicatie voor het plaatsen van beide.

Houten poort plaatsen

Ik moet een poort gemaakt hebben en moet geplaatst worden zie foto . Zelf heb ik een ijzerframe poort die eventueel opnieuw betimmerd moet worden met hout en gemonteerd aan een muur

Schuttingen herstellen, houten schuur met dakpannen vergroten

Schuur wil ik vergroten zoals op afbeeldingen. Moet ook een deur in Gehele omheining houten delen tegenaan en de achterzijde vervangen inclusief poort.

Nieuwe tuinpoort met kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98 cm. Hoogte c.a. 210 cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen. In de bijlage zoals de situatie nu is.

Houten poort maken en plaatsen

Wij willen de tuindeur/poort met afwijkende afmetingen vervangen voor een nieuwe. De vraag is of dat mogelijk is in uw bedrijf. De deur die wij nu hebben heeft de volgende afmetingen : 111.5 cm x 2.00 meter met een toogboog en is verrot. Het is zoals op de foto's te zien is van samengeperst hout gemaakt. Als u een soortgelijke poort kunt maken en plaatse die weer waterbestendig is, hoor ik graag van u. Een aantal foto's van de bestaande poort zijn toegevoegd. Graag hoor ik van u.

Tuinhek en poort plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een tuinhek en poort. De totale breedte is 1.20 meter. We willen een poort van maximaal 80 cm breed. Over de totale breedte willen wij aan de bovenkant een metalen- of houten rek zodat de klimop kan doorgroeien. Graag eerst offerte per mail aanbieden met telefoonnummer.

Tuinpoort maken en plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen en maken van een houten tuinpoort van geïmpregneerd hout (bijbehorend bij de huidige schutting. De bestaande palen staan niet meer stevig en moeten ook vervangen worden op zodanige manier dat het er een hele tijd tegen kan. De bestaande schuttingdelen moeten hier weer op aansluiten. Het verwijderen van de oude poort hoeft niet meegenomen te worden in de offerte. De gewenste poort is ongeveer 1 meter breed en 1,9 meter hoog en moet kunnen worden afgesloten.

Dubbele tuinpoort maken van geïmpregneerd vuren

Wij hebben tussen onze houten schuur en het huis een doorgang van 2,40 meter die we graag met een dubbele poort willen afsluiten waarbij er wel een aanhanger/ maaimachine door moet kunnen blijven rijden. Het idee is een Dubbele poort van 1,80 meter hoog. 1,10-1,15 per deur qua breedte en bevestigingspalen voor tegen de schuur en muur. De poort moet ook eenzijdig open kunnen gaan en afsluitbaar zijn. Ik verneem heel graag uw voorstel. Met vriendelijke groet.

Pergola maken op het terras

Mijn terras moet opnieuw opgehoogd en opnieuw bestraat worden(+/- 6mx3m bestaande tegels). Daaroverheen wil ik graag een houten pergola (+/- 4mx 2,5m) met 4 staanders en 5 liggende balken. Verder zou er een metalen hek van 6m incl. Poort geplaatst moeten worden.

Partners

Partners van Casius