Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten lambrisering aanhelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten lambrisering aanhelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten lambrisering aanhelen

Houten lambrisering aanhelen

Oud huis gekocht, zit deels een houten lambrisering en die wil ik aangehecht hebben indien mogelijk. Zelfde patroon en panelen. Een muur is 2,5 meter bij 1 meter en de andere meter is 4 bij 1 meter.

Houten lambrisering aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van een 122 cm hoge en ongeveer 400 cm lange houten lambrisering in de gang voor een jaren '30 woning.

Lambrisering maken

Wij willen graag in een algemene ruimte in ons appartementencomplex een lambrisering laten aanbrengen zodat het geheel allemaal wat netter wordt. Het gaat om ongeveer 35 m². Het gaat om houten wanden waar we graag een kunststof lambrisering op willen. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Lambrisering in de gang aanbrengen

Ik wil graag lambrisering aan laten brengen in de gang. Totale lengte van de gang is 8.50 meter. De materialen schaffen we aan bij de Gamma. Ik wil graag een houten lambrisering.

Lambrisering aanbrengen bij een open trap

Ik wil graag een lambrisering laten maken langs een open trap, deze is licht golvend. De trap heeft totaal 12 traptreden. Voor de lambrisering zal er houten planken van Cando aangeschaft worden.

Lambrisering en radiator ombouw maken

Graag wil ik ombouw lambrisering laten plaatsen, voor 2 radiatoren. Voor de kleine radiator is de ombouw 1. 60 m breed 55 cm hoog en 2. 40 m breed en 55 cm hoog is de maat van de ombouw voor de grote radiator. Vanwege waterschade zijn onze oude ombouw niet meer te gebruiken. Het gaat om het maken en monteren van de nieuwe houten ombouw. Graag ontvang ik een offerte.

Lambrisering repareren

Er zit een gat in onze houten lambrisering van onze verwarming. De lambrisering bestaat uit 2 delen van 120 bij 45 cm. Beide delen dient te worden gedemonteerd om vervolgens het gat te repareren.

Een schuifdeur (met glas in lood) van de ...

Een schuifdeur (met glas in lood) van de gang naar de woonkamer wordt niet meer gebruikt. De vorige bewoner heeft de deur in de woonkamer al laten overlopen in de muur. Hier is alleen het glas in lood nog te zien. In de gang is de deur nog wel zichtbaar. Hier hadden we graag een houten ombouw gehad, om het mooi af te werken, zodat ook hier alleen het glas in lood (en de ombouw natuurlijk) zichtbaar blijft. Er is al lambrisering in de gang aanwezig. Vandaar onze keuze voor hout.

Huis uit 1900. Buitengevel moet ook nog ...

Huis uit 1900. Buitengevel moet ook nog gerenoveerd worden, maar we denken dat deze klus beter eerder gedaan moet worden. Groot raam in woonkamer, uitzicht op tuin, moet vervangen worden door 2 openslaande deuren op maat. Hierboven zit een raam wat ook vervangen moet worden. Onderaan loopt een muur, aan de buitenkant van rood steen, aan de binnenkant bekleed met houten platen (lambrisering), en hiervoor loopt een lange centrale verwarming. Dit stukje muur moet worden uitgebroken, verwarming moet vervangen worden door 2 kleine verwarmingen aan weerszijden van de deuren. Kozijnen moeten ook vervangen worden. Raam bovenop is hxb 77x125 cm, groot raam is hxb 155x125 cm, stukje muur hieronder is hxb 80x125 cm. De deuren moeten dus een opening vullen van hxb 235x125 cm.