Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten kozijnen vervangen door kunststof variant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten kozijnen vervangen door kunststof variant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten kozijnen vervangen door kunststof variant

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.

Houten kozijnen vervangen

Wij willen 7 stuks houten kozijnen vervangen voor nieuwe houten kozijnen waarvan 4 stuks met draaiknop voorziening.

3 raamkozijnen vervangen

Ik zou graag 3 kozijnen laten vervangen. Ik heb momenteel een hardhouten kozijn van 10 jaar oud die naar buiten open gaat. Ik wil graag een houten kozijn die naar binnen opengaat. De kozijnen die vervangen moeten worden zijn op de 1e verdieping op de slaapkamer.

Binnendeuren en kozijnen vervangen

Vervangen binnendeuren incl kozijnen Wij willen 3 deuren incl kozijnen vervangen. Ik heb op dit moment aluminium kozijnen. Dit moeten houten kozijnen worden, met nieuwe deuren.

Kunststof kozijnen vervangen

We hebben nu houten kozijnen, en deze willen we door kunststof kozijnen laten vervangen. Het gaat om een entree-pui van 1,80 meter breed en 2,70 meter hoog, en 3 kozijnen op de derde etage.

Aanpassing/renoveren van trapopgang-ruimte op het dak

Het gaat om een jaren '30 tussenwoning met houten plafonds en dak. De opgang (vaste trap) naar het dakterras heeft een opening van 120 cm x 90 cm met zinken afwerking met daarop een kleine kajuit-achtige houten constructie erop in schuine vorm. Ik wil deze constructie renoveren of vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme constructie. Eventueel dus iets met kunststof kozijnen. Het is daarbij heel belangrijk om meteen een goede geluidswering te creëren. Het is een uitdaging omdat de beschikbare ruimte om er iets anders van te maken beperkt is. Graag advies van een ervaren dak-timmerman/aannemer. Het dak bestaat uit 2 niveaus, voor een gedeelte met dakpannen en achter plat.

Kozijnen en deuren repareren/vervangen

Mijn zolder heeft een openslaande deur naar een groot balkon. Houten kozijnen en deur zijn in slechte staat. Wil e.e.a. laten repareren of vervangen, over de gehele breedte (twee aparte opengaande deuren). Daarnaast nog schilderen balustrade.

Vervangen houten kozijnen

Alle houten kozijnen aan achterkant van appartement vervangen voor kozijnen met dubbelglas. Betreft twee enkele deuren (260x110) en een dubbele balkondeur (260x180). Enkele deuren eventueel vervangen door ramen.

3 houten tuindeuren vervangen

De deuren in onze achterpui worden slecht en gaan hangen in de kozijnen. (zie foto) ik wil graag nieuwe houten deuren in de bestaande kozijnen. Het gaat om 3 naast elkaar gelegen deuren waarvan 1 x enkel en 1 x dubbel. Totale hoogte is circa 2,60 meter en totale breedte circa 2,20 meter. Boven de deuren zitten (tussen de oude deuren en het bestaande kozijn) smalle aluminium roosters, deze roosters willen wij verwijderd hebben en dus iets langere deuren ervoor terug. Het is erg belangrijk dat de nieuwe deuren goed aansluiten op de bestaande kozijnen aangezien deze gevel vol op de wind staat en ook nog eens aan het water. Graag een ervaren deurenspecialist met verstand van rubber-afsluitingen etc.

Vervangen van bestaande houten kozijnen

Offerte aanvraag houten kozijn met HR++(+) glas Wij willen graag een offerte voor 3 houten draai/kiepramen met HR++ glas en een offerte met HR+++ glas inclusief plaatsen & verwijderen van de ramen op de derde verdieping. De ramen bestaan uit 2 gedeelten: een klein vijfhoekig bovenstuk en de onderste gedeelte moet draai/kiepraam zijn. Zie de grootte hieronder: Lengte x breedte Bovenste gedeelte van het raam: 3 x 670 x 1150. Onderste gedeelte: 3 x 1600 x 1150.

Partners

Partners van Casius