Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten kozijn vervangen door kunststof kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten kozijn vervangen door kunststof kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten kozijn vervangen door kunststof kozijn

Houten Kozijn met lekkage repareren

Wij hebben een lekkage onder ons houten raam kozijn, in de slaapkamer. De lekkage zit aan de onderkant en op de muur eronder aan de binnenkant zijn er ook zwarte plekken. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, het is wel een groot raam. Ons appartement is in een historisch pand (+/-1809). Kan eenvoudig afstellen of vervangen van hang en sluitwerk zijn, kitten of het kozijn zelf. Daar ontvangen we graag advies over. Kozijn is eenvoudig te bereiken via achter balkon. Het zit op tweede verdieping aan de achterkant. Graag ontvang ik offertes per email, eventueel kan een afspraak per telefoon gemaakt worden.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen. Graag een apart prijs voor kunststof en houten kozijn. Maten 55 x 78 cm.

Draairichting deur wijzigen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze kantoordeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar buiten toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en ook het slot etc. Het kozijn zal ook omgedraaid moeten worden. Een foto van de deur en kozijn treft u in de bijlage. Het is een houten deur. Het kozijn is van metaal/kunststof. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Elf binnendeuren schaven en afhangen in houten kozijn

11 binnendeuren afhangen in de hardhouten kozijnen. Inclusief aanbrengen van sluitplaat en slotkast (boring zit al in de deur) Deuren en H&S zijn aanwezig. Betreft nieuwbouw situatie.

Brandwerende deur plaatsen in horeca zaak

Wij zijn een horecazaak en willen een dubbele houten, brandwerende deur plaatsen (WBDBO) met de welbekende rode logo en met kozijn. Reeds is er nu een opening zo groot als 2 normale deuren. De huidige houten bekisting mag er af en er moet een nieuw kozijn hiervoor komen. De deuren en materialen mogen door de vakman worden aangeschaft.

Deur en kozijn plaatsen

Op zolder deurkozijn plaatsen en deur afhangen. Er zit geen deur in, alleen een opening. Er moet een houten kozijn en een houten standaard deur in komen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Dakramen vervangen in leien dakbedekking

Ik heb 2 dakramen die vervangen moeten worden. Het is de maat van een Velux UK08. De oude ramen zitten in een leien dak. Is dat een probleem voor jullie, want je hebt speciaal gereedschap nodig om de leien rond het raam los te krijgen? Hoor graag van u wat uw prijs is voor deze 2 ramen. Graag zou ik hetzelfde type raam en hetzelfde materiaal van het kozijn (aluminium/ houten strips) willen hebben. Graag zou ik het binnenwerk afgetimmerd hebben na plaatsing van de ramen. Of ik de oude dakramen afgevoerd wil hebben ligt aan de prijs.

Dakraam vervangen of repareren

Ik heb een dakraam (55 x 78 cm) waarvan het houten kozijn rotte plekken heeft waardoor het lekt. Kunt u dit repareren of een vervangend dakraam plaatsen? Als deze vervangen moet worden zou ik het nieuwe kozijn graag van hout hebben dat goed behandeld is dat er 10/ 15 jaar garantie op zit. De ruit zou ik graag van dubbel glas willen hebben. Het oude dakraam graag afvoeren.

Zolder kozijn vervangen en schilderen

Het houten raam kozijn van het zolderraam is verrot en moet worden vervangen. De afmeting is ongeveer 60 x 50 cm. Tevens moet bij mij en de buurman de verrotte planken worden verwijderd en worden vervangen door nieuwe planken. Daarna moet het geheel weer worden voorzien van een verflaag.

Raam met houten kozijn vervangen op tweede etage

Ik wil graag mijn raam met dubbel glas en houten kozijnen laten vervangen op tweede verdieping. Het raam is in 3 vlakken verdeeld. Ik weet helaas nu niet de afmeting maar ik schat ongeveer 1,80 x 60 cm. Mogelijk is er een steiger nodig voor deze klus.

Partners

Partners van Casius