Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten dakterras laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten dakterras laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten dakterras laten maken

Aanleggen dakterras met afzetting

We willen graag een dakterras ( 4 x 5 meter) aan laten leggen met houten vlonders.

Plankenvloer op een dakterras vervangen

Vervangen van houten planken vloer op dakterras van 7,5m2. Graag indicatie voor verschillende type vloer/hout etc. Wellicht moeten draag planken/balken vervangen worden. dakterras is goed bereikbaar. Puin dient afgevoerd te worden.

Houten ombouw van een jacuzzi vervangen

Op ons dakterras staat een vijf-persoons jacuzzi. Wij willen graag de houten ombouw van de jacuzzi laten vervangen. Het gaat om ongeveer 10 m2 hout wat bevestigd moet worden. Ook willen we graag het puin laten afvoeren. Het dakterras bevindt zich op 4 hoog en is bereikbaar per trap. Ook het isolatie-materiaal moet vervangen worden.

Houten vloer op het dakterras aanbrengen

Graag zouden wij ons dakterras willen aanpakken. Er liggen nu tegels, maar wij zouden er graag hout op willen hebben. Wie kan ons daarbij helpen? Graag een offerte met en zonder het afvoeren van de nu liggende materialen. Onze tuin betreft ongeveer 32 vierkante meter. De klus moet het liefst door onze woning heen gebeuren, de tuin is niet gemakkelijk achterom te bereiken.

Houten dakterras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 15 m2. Momenteel is het een plat dak met goede dakbedekking. Hier bovenop zouden we graag een dakterras willen plaatsen. Het hekwerk in hout en de vloer in hout of stenen. Waarschijnlijk moet er wel een constructie geplaatst worden op het platte dak om scheuren / lekkages tegen te gaan.

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 28m Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een dakterras laten plaatsen. Het plat dak is net geplaatst.

Houten terras monteren

Ik wil 15 m2 dakterras laten aanleggen. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Inpandig dakterras, liggen nu Bankirai terrasplanken, maar die zijn toe aan vervanging.

Houten terras leggen op plat dak

Terras aanleggen op een plat dak. Niets bijzonders. Wil hier graag een dakterras met trap vanuit binnen of buiten te bereiken op. Liefst in combinatie met een groendak.

Houten dakterras laten maken

We willen het dakterras graag laten bekleden met Douglas hout. Het is ongeveer 50 vierkante meter groot. Alternatief duurzaam hout is ook mogelijk in overleg. Het dakterras ligt op 12 meter hoogte, dus voor de materialen is een hoogwerker nodig. Keramische tegels mogen overigens ook.

Schutting en ondergrond op het dakterras plaatsen

Ik wil dat mijn balkon van 15 m² van nieuwe ondergrond voorzien wordt. Momenteel liggen er houten planken op ons balkon, met stenen eronder. We willen de planken verwijderen en vervangen door een andere ondergrond. Hierbij staan we open voor suggesties van de uitvoerder. In elk geval zal het makkelijk qua onderhoud moeten zijn. Daarnaast willen we een schutting plaatsen tussen ons balkon en dat van de buren. In verband met de vluchtroute zal deze schutting net iets minder dan de volledige diepte van het balkon in moeten nemen, dus zo'n 2.70 meter. Klus is in elk geval voor ons eigen balkon, maar we willen ook 2 buren nog vragen of ze mee willen doen Details: - Afmetingen: 4.80 bij 3 meter; - 4e verdieping; - Verwijderen huidige ondergrond: houten latjes + eventueel stenen die eronder liggen; - Plaatsen van nieuwe ondergrond + schutting; - Let op: al het materiaal zal door het huis naar boven gebracht moeten worden. Buitenom is niet/nauwelijks een optie.

Partners

Partners van Casius