Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten boeiboord vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten boeiboord vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten boeiboord vervangen

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag het bestaande houten boeiboord, waarbij enkele delen vervangen dienen te worden, laten bekleden met 'plastisol'. Het gaat om een lengte van ongeveer 38 m. Van een vrijstaande woning. Het boeiboord bevindt zich op de eerste verdieping.

Houten boeiboord vervangen

Ik wil aan de voorkant van mijn huis over de gehele breedte (ongeveer 6 m) het houten boeiboord laten vervangen (door wederom houten panelen). Het hoeft geen duurzame oplossing want we gaan binnenkort verhuizen.

Houten boeiboord repareren/renoveren

Rotte plek in boeiboord repareren aan de hoge zijde van woning; verroeste schroeven boeiboord op diverse plaatsen vervangen, hoeksteen metselwerk ter plaatse van boeiboord herstellen.

Boeiboorden repareren of vervangen

Er is een stuk uit ons houten boeiboord waardoor deze gerepareerd, dan wel vervangen moet worden. Hij is circa 50 cm breed en 3,5 meter lang (schuin dak). Wat is uw advies m.b.t. reparatie dan wel vervanging en wat zijn de geschatte kosten?

Houten boeiboorden en zijwangen vervangen door Trespa

Ik wil de houten boeiboorden op mijn woning en op twee dakkapellen alsmede de zijwangen van die dakkapellen laten vervangen door Trespa. Het boeiboord is 11,60 meter lang en 0,35 meter hoog. De dakkapellen zijn 2 meter breed en 190 cm diep en hoog. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Boeiboord en daktrim op de garage vervangen

Van mijn vrijstaande garage met plat dak van ongeveer 3.5 x 6 meter moet de aluminium daktrim en het houten boeiboord worden vervangen. De dakbedekking is in redelijke staat. Het boeiboord is ongeveer 15 cm hoog. Ik kan mij voorstellen dat u de klus hier graag even komt inmeten. Ik ontvang hiervoor daarna graag uw offerte.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag alle witte houten boeiborden aan onze semi-bungalow laten bekleden met plastisol boeiborden in hagelwit. Het huis op het adres in Elsloo is op GoogleMaps te zien. De boeiborden bevinden zich aan de voorkant rondom de garage en boven de hoofdingang, aan de achterkant rondom de aanbouw en rondom het dak op de eerste verdieping.

Houten boeiboorden door kunststof vervangen

Ik wil mijn boeiboord van het huis laten vervangen door kunststof (trespa) totale lengte 11 meter. Ze hangen op de tweede verdieping, ongeveer 5 meter hoogte. Tevens een plaat boven garagedeur van 2.35 x 0.78 meter.

Boeibord en balkonbalk vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de houten boeiboord platen van de garage en het balkon. De huidige platen tonen houtrot. Het boeiboord van de garage is 3 x 0.5 meter groot en die van het balkon 5.6 x 0.3 meter groot.

Houtwerk met rottingsverschijnselen herstellen

Vanwege lekkage is een houten boeiboord gaan rotten en kapot gegaan. De dakgoot is vervangen, maar hout nog niet. Is ongeveer 2 meter lengte, tussen twee rijtjeshuizen in.

Partners

Partners van Casius