Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit

Trapleuning en balustrade maken en plaatsen

Voor onze bestaande trap willen wij graag een trapleuning met staanders (hekwerk) laten maken. Het gaat om een rechte, stalen trap met houten betimmering.

Houten betimmering op topgevels vervangen door Keralit

Wij willen de topgevels op de 2e verdieping van onze woning laten vernieuwen. Er zit nu hout op en we willen er Kealit op laten plaatsen. De topgevel aan de voorzijde is goed bereikbaar, maar aan de achterzijde moet een hangende steiger worden gebouwd, want het huis grenst aan het water. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave. De klus moet voor 1 januari zijn afgerond.

Kozijnen, ramen, deuren en ruiten vervangen

Wij wonen in een drive-in tussenwoning met 4 woonlagen. Wij willen daar alle houten ramen en kozijnen in de gehele woning laten vervangen door kunststof, inclusief isolatieglas. Ook de voor- en achterdeur met de bijbehorende kozijnen moeten vervangen worden. Verder moet de betimmering op de gevels worden vervangen. Optioneel is voor de ramen het offreren van ventilatieroosters, kindersloten en horren. Ook optioneel is het vervangen van de garagedeur door een vaste geïsoleerde wand met kleine raampjes. We laten de klus hier graag inmeten en bespreken dan met u de mogelijkheden. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Houten schroten vervangen door kunststof

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met een plat dak met aan de voorzijde een overstek. Ik heb houten schroten op diverse plekken op de gevels en aan de onderzijde van de overstek. Ik overweeg om deze te laten vervangen door kunststof. Het gaat om 3 schroten aan de voorzijde van 520 cm per stuk en 5 schroten aan de achterzijde van 250 cm per stuk. Boven het balkon gaat het om 5 schroten van 100 cm en 5 schroten van 270 cm lang. Aan de zijkant van het huis zitten 2 delen met betimmering. Het gaat om 3 schroten van 470 cm lang en 5 schroten van 410 cm lang. Ik wil graag kleur RAL 6009 (dennegroen). Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dakraam vervangen en aftimmeren

Ik wil het dakraam van 114 x 118 cm op mijn zolderverdieping graag laten vervangen door een houten dakraam van LuXtra met dezelfde maat. De betimmering moet ook weer netjes worden verzorgd. Het oude raam wil ik laten afvoeren. Er is binnenshuis voldoende ruimte om het raam via de trappen omhoog te brengen, dat hoeft niet buitenom. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte post voor de levering van de materialen.

Boeidelen vervangen aan een plat dak

De houten betimmering/houten lijsten aan de zijkanten van het platte dak van de keuken aanbouw zijn verrot en moeten vervangen worden. De maten zijn: - Zijkant 1: 1 meter lang bij 0.24 meter hoog en 0. 022 meter dik. - Achterkant: 3 meter lang bij 0.24 meter hoog en 0. 022 meter dik. - Zijkant 2: 1.16 meter lang bij 0.24 meter hoog en 0. 022 meter dik. Het dak is goed bereikbaar, ook via de zijkant van het huis (hoekhuis).

Houten betimmering op chalet vervangen door kunststof geveldelen

Wij overwegen op dit moment de aanschaf van een chalet op een recreatiepark in België, gelegen op 15 autominuten vanaf Tilburg. Het betreft een L-vormig chalet met aan de buitenzijde een houten betimmering van 16 delen hoog. De lange zijde is ongeveer 15 meter lang, de korte zijde 9 meter. Wij willen in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor het vervangen van de betimmering door kunststof delen. In een later stadium willen we er ook kunststof kozijnen in laten zetten. We kunnen foto's toesturen.

Betimmering van de uitbouw deels vervangen

Ik heb een uitbouw bij mijn woning, die aan de buitenzijde is betimmerd met houten delen. Aan één zijde is die betimmering net onder de dakrand verrot en moet worden vervangen. Ik wil ook de oorzaak laten bepalen, zodat ik een maatregel kan nemen om dit voortaan te voorkomen.

Plafond repareren (houten betimmering)

Plafond repareren (houten betimmering) na lekkage in dak

Kunststof tuimelraam plaatsen

Ons houten Velux tuimeldakraam rot steeds verder weg. Ook staat er regelmatig veel condens op het glas, dus de isolatiewaarde zal wel niet de beste meer zijn. We willen het hele raam laten vervangen door een kunststof variant. Tuimelen hoeft niet per se, een uitzetraam is ook prima als dat voordeliger is (standaard schuin dak, hoek zal circa 45 graden zijn). De betreffende zolderkamer doet dienst als washok, dus het design en de opties van het raam zijn minder belangrijk dan de kwaliteit. Zolang er maar zonwering en een ventilatierooster op zitten, want het kan nogal warm worden op onze zolder. Verder zit er momenteel een hor aan de binnenkant van de betimmering. Die kan blijven zitten, maar als een nette hor op maat tegen een kleine meerprijs leverbaar is dan staan we daarvoor open. De huidige maat van het venster is prima dus het mag een 1 op 1 vervanging worden. Welke maten moet ik dan opnemen om een concrete offerte op te vragen: het glas, het kozijn, de betimmering aan de binnenzijde?