Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten berging maken aan de zijgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten berging maken aan de zijgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten berging maken aan de zijgevel

Deur(opening) verbreden van de schuur

Ik wil graag de scooter van onze dochter in onze bestaande schuur bergen. De huidige deur is te smal (0,9 m breed). De scooter heeft een omvang van 1 m breed, 1. 70 m hoog (door het windscherm op de scooter) en 2. 10 m lang. De schuur is groot genoeg. Het gaat om een houten berging (Western red cedar), de huidige deur is van hout en beschikt over een raam van deurklink tot bovenkant.

Houten berging maken aan de zijgevel

Ik wil een houten berging laten maken aan de zijgevel van mijn woning. Dat moet met een ruime deur zijn aan de smalle kant van de woning. Deze berging moet 250 bij 100 cm worden.

Hardglazen deur in houten kozijn monteren

De deur van de keuken naar de berging willen wij laten vervangen door een hardglazendeur, 0,83 x 2.10 meter. Het stalen kozijn willen wij dan ook gelijk laten vervangen voor een houten kozijn.

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Lichtkoepel in berging plaatsen

Ik wil op een kleine aangebouwde berging een lichtkoepeltje laten plaatsen van bijvoorbeeld 30 x 80 cm of 30 x 130 cm. Het is een houten dak met balken, een isoleerlaag en een bitumen dakbedekking. Ik wil een vaste dubbelwandige lichtkoepel en ontvang daarvoor graag uw offerte. Voor vragen ben ik na 28 juni weer bereikbaar. Uw offerte kunt u mij overigens wel gewoon mailen.

Houten boeidelen vervangen door Keralit of Trespa

De boeidelen van mijn rijtjeshuis wil ik graag vervangen door keralit is trespa delen. Ik laat mij graag voorlichten over wat beter, mooier of goedkoper is. Het gaat over de achterzijde (5 meter lang en ongeveer 45 cm hoog) en de voorzijden (circa 3.50 meter lang en plusminus 75 cm hoog). De horizontale afwerking aan de onderzijde is voor beiden huis-kanten ongeveer 25 cm. De achterzijde is recht toe recht aan. In de voorzijden meten 2 rechthoekige uitsparingen voor kozijnen worden gezaagd. De mogelijkheid bestaat dat mijn buren mee doen. In dat geval komen er 5 huizen bij. Naast de boeidelen wil ik ook een houten gevel-afwerking door Keralit vervangen (potdekselen). Het gaat hier om 14 planken, waarvan de bovenste 8 schuin zijn afgezaagd. Maximale lengte van een plank ongeveer 2,5 meter. Van de bovenste is nog ongeveer 1 driehoekje over. Het geheel is afgewerkt met een dakrand (die ook moet worden vervangen) van ongeveer 7,5, meter. De rand loopt schuin naar beneden af langs een stenen berging. Gaarne ontvang ik een globale indicatie van de prijs inclusief de gebruikte materialen. Na een huisbezoek kan eventueel een gedetailleerde offerte worden gemaakt.

Carport met berging plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis met ruimte voor een garage, maar geen geld voor een garage. Daarom willen we de muur van ons huis en de muur van de garage van de buren gebruiken (dit is toegestaan) om een plat dak tussen de beide muren te plaatsen: 2.98 meter breed & 8.10 meter lang. Op 5 meter en op 7.10 meter willen we een houten hek van de grond tot het dak met daarin een deur/poort, zodat je een opbergruimte creëert en aan beide kanten overkapping (aan de ene kant voor een auto; carport & aan de andere kant voor de containers). Hopelijk zie je het een beetje voor je en snap je wat ik bedoel. De oplevering is waarschijnlijk in de eerste helft van 2018.

Garage aanbouwen

Wij willen de garage aanbouwen bij het huis. De bestaande berging valt hier dan in en de bestaande schuur ook. Bij beide zit een betonnen vloer in. De maten van de aanbouw, 5.50 meter x 6 meter. Dit is inclusief de bestaande schuur en berging. Apart zou ik graag weten wat het kost om een houten vloer te vervangen voor beton. Het betreft de keuken en eetkamer. Ong 4.50 * 7 meter totaal.

Deur verbreden en oprijplank maken

Ik wil graag de deur van de berging verbreden en oprijplank voor de berging, omdat ik mijn aangepaste fiets er nu niet goed uit kan halen. En ik heb niet veel geld daarom graag een offerte. Ik heb een houten berging.

Houten aanbouw aan een vakantiehuisje bouwen

Het uitbreiden van ons houten vakantiehuisje met ongeveer 12 m2. Hierin komen 3 ruimten: een slaapkamer een wc en een berging. Bitumen dak en de woning staat op poeren. Ik wil graag met u de optie bespreken voor het afwerken van de binnenzijde van de 3 ruimtes.

Partners

Partners van Casius