Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten berging maken aan de zijgevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten berging maken aan de zijgevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten berging maken aan de zijgevel

Schuifdeur als tuinafsluiting plaatsen

Graag wil ik een afsluitbare deur of wand laten plaatsen om de tuin af te sluiten. De ruimte tussen onze berging en die van de buren is ongeveer 2.04 meter breed. Er is ruimte om de deur langs onze berging te laten schuiven end e voorkeur gaat uit naar een houten deur. Indien mogelijk willen wij dit op korte termijn laten realiseren.

Inbouwkast maken in de berging

Ik wil graag een inbouwkast in de berging. De kast zal ongeveer 3 meter breed zijn en 3 meter hoog (van de vloer tot aan het plafond). Graag 2 of 3 witte houten schuifdeuren op een rails. In de kast graag een aantal planken, voor opbergruimte. Het materiaal zou ik graag door de timmermannen willen regelen. Graag hoor ik van u als u eind juli/begin augustus beschikbaar bent voor deze klus.

Gat maken en trap plaatsen

Ik wil een trap / ladder naar de berging boven mijn woning. Het moet een ruimtebesparende trap worden: het vloeroppervlak is in totaal maximaal 155 cm bij 65/70 cm. Hoogte van vloer tot vloer is 310 cm. Het zal in de praktijk dus meer een ladder worden. Ik wil aan de onderzijde wel graag een kwartslag draai naar rechts. Het trapgat moet ook gemaakt worden. Het is een houten constructie. Trap wil ik graag ook van hout.

Deur(opening) verbreden van de schuur

Ik wil graag de scooter van onze dochter in onze bestaande schuur bergen. De huidige deur is te smal (0,9 m breed). De scooter heeft een omvang van 1 m breed, 1. 70 m hoog (door het windscherm op de scooter) en 2. 10 m lang. De schuur is groot genoeg. Het gaat om een houten berging (Western red cedar), de huidige deur is van hout en beschikt over een raam van deurklink tot bovenkant.

Houten berging maken aan de zijgevel

Ik wil een houten berging laten maken aan de zijgevel van mijn woning. Dat moet met een ruime deur zijn aan de smalle kant van de woning. Deze berging moet 250 bij 100 cm worden.

Hardglazen deur in houten kozijn monteren

De deur van de keuken naar de berging willen wij laten vervangen door een hardglazendeur, 0,83 x 2.10 meter. Het stalen kozijn willen wij dan ook gelijk laten vervangen voor een houten kozijn.

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Lichtkoepel in berging plaatsen

Ik wil op een kleine aangebouwde berging een lichtkoepeltje laten plaatsen van bijvoorbeeld 30 x 80 cm of 30 x 130 cm. Het is een houten dak met balken, een isoleerlaag en een bitumen dakbedekking. Ik wil een vaste dubbelwandige lichtkoepel en ontvang daarvoor graag uw offerte. Voor vragen ben ik na 28 juni weer bereikbaar. Uw offerte kunt u mij overigens wel gewoon mailen.

Houten boeidelen vervangen door Keralit of Trespa

De boeidelen van mijn rijtjeshuis wil ik graag vervangen door keralit is trespa delen. Ik laat mij graag voorlichten over wat beter, mooier of goedkoper is. Het gaat over de achterzijde (5 meter lang en ongeveer 45 cm hoog) en de voorzijden (circa 3.50 meter lang en plusminus 75 cm hoog). De horizontale afwerking aan de onderzijde is voor beiden huis-kanten ongeveer 25 cm. De achterzijde is recht toe recht aan. In de voorzijden meten 2 rechthoekige uitsparingen voor kozijnen worden gezaagd. De mogelijkheid bestaat dat mijn buren mee doen. In dat geval komen er 5 huizen bij. Naast de boeidelen wil ik ook een houten gevel-afwerking door Keralit vervangen (potdekselen). Het gaat hier om 14 planken, waarvan de bovenste 8 schuin zijn afgezaagd. Maximale lengte van een plank ongeveer 2,5 meter. Van de bovenste is nog ongeveer 1 driehoekje over. Het geheel is afgewerkt met een dakrand (die ook moet worden vervangen) van ongeveer 7,5, meter. De rand loopt schuin naar beneden af langs een stenen berging. Gaarne ontvang ik een globale indicatie van de prijs inclusief de gebruikte materialen. Na een huisbezoek kan eventueel een gedetailleerde offerte worden gemaakt.

Carport met berging plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis met ruimte voor een garage, maar geen geld voor een garage. Daarom willen we de muur van ons huis en de muur van de garage van de buren gebruiken (dit is toegestaan) om een plat dak tussen de beide muren te plaatsen: 2.98 meter breed & 8.10 meter lang. Op 5 meter en op 7.10 meter willen we een houten hek van de grond tot het dak met daarin een deur/poort, zodat je een opbergruimte creëert en aan beide kanten overkapping (aan de ene kant voor een auto; carport & aan de andere kant voor de containers). Hopelijk zie je het een beetje voor je en snap je wat ik bedoel. De oplevering is waarschijnlijk in de eerste helft van 2018.

Partners

Partners van Casius