Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten of aluminium taatsdeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten of aluminium taatsdeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten of aluminium taatsdeur monteren

Kozijn verplaatsen

Ik heb een uitbouw met aluminium schuifpui. Deze aluminium pui gaat weg en nu wil ik de bestaande houten schuifpui die tussen de woonkamer en uitbouw zit verplaatsen. De maat van de houten pui is ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Deze zou moeten passen in de ruimte waar nu de aluminium pui geplaatst is.

Zes ramen vervangen

Er zijn 6 aluminium kiepkantelramen stuk (het systeem) van 120 cm x 140 cm, deze willen we graag laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Opdekdeuren vervangen door stompe deuren

Ik wil graag vier bestaande, volledig houten, opdek deuren om laten bouwen tot stompe deuren. Daarnaast wil ik graag vier aluminium kozijnen laten vervangen voor houten met bovenlichten zonder glas, maar met een houten paneel. Ik zal via de mail de afmetingen sturen.

Binnendeuren met binnenkozijnen vervangen

Wij willen graag 5 binnendeuren/-kozijnen (stomp) laten vervangen. We willen graag gebruik maken van de Lundia-binnendeuren. De actie die momenteel loopt en hebben dus een reactie nodig voor 17 februari 2018, zodat we de deuren kunnen bestellen. De kozijnen zijn nu van aluminium en lopen tot aan het plafond (bovenste stuk is bovenlicht). De kozijnen moeten eruit, nieuwe houten kozijnen erin en het bovenstuk moet dichtgemetseld worden/dichtgezet worden, zodat het op het huidige stucwerk aansluit.

Kozijnen VvE vervangen

Bij deze vraag ik graag een offerte aan voor het vervangen van de kozijnen van onze VvE. Op dit moment hebben we aluminium kozijnen die het einde van hun levensduur bereikt hebben dus willen we zsm de vervanging uitvoeren. We willen naar HR++ houten kozijnen. Het gaat om 85 woningen waarbij de bovenwoningengemiddeld 14 ramen tellen en benedenwoningen gemiddeld 7, alleen uiteraard van wisselend formaat.

Vervangen van kozijnen

Wij hebben 7 kozijnen en 1 schuifpui van aluminium met diverse afmetingen die vervangen moeten worden door hout of kunststof. Daarnaast hebben wij ook nog 2 houten kozijnen die of gerepareerd moeten worden of vervangen. Graag maken wij op korte termijn een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Houten trapleuning plaatsen

In ons achterhuis wil ik graag een leuning naar de 1ste etage. Een leuning van ongeveer 80 cm en een leuning van ongeveer 300 cm. Huis uit begin 1900 dus graag een leuning die in deze stijl past. Geen aluminium.

Balkon hekwerk vervangen

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het opstellen van een offerte. Het betreft het volledig vervangen van (om te beginnen) 14 houten hekwerken. Ik zit in de commissie van de VvE en hebben twijfels of we wel hout gaan nemen of misschien aluminium of staal. Het gaat om 14 balkonhekken van ieder 6-7 meter lang en 1,25 meter hoog. Ook wil ik dat het oude hekwerk wordt afgebroken en afgevoerd. Eventueel wil een grotere wijk met een grotere VvE ook meedoen met totaal 80 hekwerken. Dus als dit een goede klus wordt zullen er nog meer volgen.

Industriële binnendeuren plaatsen

Wij hebben in onze woning een kozijn met daarin twee vlakke dichte deuren. Boven dit kozijn bevindt zich tot aan het plafond een afdichting met houten plaatmateriaal. Wij willen dit geheel laten verwijderen en op deze plek twee industriële deuren laten maken van in totaal 260 x 190 cm. We willen zwarte stalen of aluminium deuren met een roedeverdeling en helder glas. We hebben een impressie bijgevoegd. We hebben geen haast met de klus. We ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage. We stellen een bezoek op prijs.

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Partners

Partners van Casius