Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten of aluminium taatsdeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten of aluminium taatsdeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Schuifpui vervangen door twee ramen en een deur

Ik heb een appartement op de 2e verdieping met een aluminium schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Ik wil die schuifpui laten vervangen door een houten of kunststof kozijn met daarin 2 vaste ramen en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor beide soorten materiaal en uw arbeidskosten.

Taatsdeur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag tussen keuken en gang en tussen woonkamer en gang 2 x een kleine taatsdeur in het bestaande kozijn. Afmeting: 80 cm x 2 meter. Benieuwd naar de kosten! Aluminium met slank profiel (met glas). Ik heb houten verdiepingsvloeren.

Verzakking van de schuifpui herstellen

De schuifpui is verzakt, sluit daardoor niet meer en kiert aan de bovenkant. Dit gebeurde eerder ook al, toen is er een metalen strip onder op de geleider gezet. Dit werkte enkele jaren, maar de verzakking heeft zich verder voortgezet. Het gaat om een aluminium schuifpui met een kozijn van ruim 1 meter en een deur van ruim 1 meter.

Houten door een aluminium kozijn vervangen

Namens de VvE van ons appartementencomplex willen wij graag in contact komen met een vakman. De houten entree deur en kozijn willen wij laten vervangen door een aluminium exemplaar. Ook de 8 brievenbussen en de intercom, alleen audio, willen wij laten vervangen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Houten kozijn in de entree door aluminium vervangen

Namens VvE wil ik graag een offerte voor het vervangen houten entree kozijn/deur door een aluminium. Dit geldt ook voor de brievenbussen.

Taatsdeur plaatsen

Wat zijn de kosten van een aluminium of houten taatsdeur met glas en een slank profiel. Het kozijn met bovenlicht is al geplaatst. De hoogte is 2,65m en standaard deurbreedte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Kozijnen en ramen vervangen

A. Raam 2709 X 1709 mm - aluminium kozijnen/dubbel glas moeten vervangen worden; B. Raam 1283 X 1083 mm - dubbel glas moet vervangen worden, houten kozijnen zijn goed. Zowel leveren als plaatsen.

Trapleuning vervangen door aluminium

Wij willen de houten trapleuningen van beide trappen laten vervangen door aluminium ook willen we bij een keukenkastje twee scharnieren laten frezen ik denk dat het beter is om langs te komen.

Partners

Partners van Casius