Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren monteren voor ramen en deuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren monteren voor ramen en deuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren monteren voor ramen en deuren

Horren monteren voor ramen en deuren

Ik wil horren monteren voor het hele huis. 5 x een raam, 2 x een deur. Graag ook helpen met opmeten en het kopen van de juiste horren.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag monteren en plaatsen van een tweetal horren die eenvoudig te bedienen zijn. Kozijnen in keuken en woonkamer met naar buiten draaiende ramen dus er is sprake van een iets uitstekend stukje uitzetijzer, daar moet een oplossing voor worden gevonden. Afmetingen van de kozijnen zijn 1,20 meter bij 1,60 meter. Ik heb ook nog legio elektriciteitsklussen eventueel.

Horren monteren in kunststof kozijnen en deuren

Wij willen graag horren laten plaatsen in de profielen van de 5 kunststof ramen, voordeur en schuifdeur van onze mobile home. Wij hebben in de showroom gezien dat de Bruynzeel serie 500 (plissé) waarschijnlijk de mooiste oplossing is. Bij twee slaapkamers wil ik een duo-cassette met hor en verduisteringsgordijn. Eventuele simpelere constructies zijn ook in overweging. Na advies en opmeting ter plaatse ontvangen wij graag uw offerte.

Horren inmeten en monteren

Bij GAMMA verkopen ze 'zelf-maak' horren d.m.v. profielen, gaas, magneten etc. Omdat ik zelf niet in staat ben om ze te maken zou ik graag willen weten wat het zou gaan kosten om te laten opmeten, dat het materiaal wordt gehaald bij GAMMA en ze dan vervolgens bij mij worden gemaakt en gemonteerd. Het betreft 3 ramen.

Raamhor monteren in beton

Graag laat ik 2 raamhorren van de Bruynzeel 700 serie monteren. De ramen bevinden zich op de eerste etage en de horren dienen aan de binnenzijde te worden geplaatst.

Horren monteren op Velux dakramen

Graag laat ik 2 Velux insectenhorren laten plaatsen op 2 velux dakramen. De horren dienen nog op maat gemaakt te worden. Wat zouden de kosten van plaatsen zijn?

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 rolhorren plaatsen voor onze houten kozijnen. Horren die bovenaan het kozijn bevestigd worden en die je naar beneden uit kunt trekken. De oude horren heb ik al verwijderd. Ik moet nog nieuwe horren aanschaffen, dit kan ik zelf doen of in overleg. Uw reactie graag per email.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Beide op begane grond aan de ramen. 1 Maal de voorkant en 1 maal de achterkant van de woning. Ik zal het horrengaas met inrolpees en profiel bestellen. De maten van de openingen zijn 85,5 cm x 150 cm en 93,5 cm x 153 cm. Graag wil ik weten hoeveel het kost dit product te laten monteren door de Gamma montageservice. Er hoeven geen oude horren verwijderd te worden. De betreffende ramen gaan zowel kiepend als openslaand naar binnen toe. Vaste montage op houten kozijn.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag wil ik in mijn woonkamer 2 hordeuren laten plaatsen. Ik moet deze nog kopen. Ik wil ze graag op maat laten maken en laten monteren. Gaat om 2 deuren van 203 x 81 cm in kunststof kozijnen.

Partners

Partners van Casius