Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren in aluminium en houten kozijnen maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren in aluminium en houten kozijnen maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren in aluminium en houten kozijnen maken

Aluminium horren monteren

Graag laat ik 4 aluminium plissé raam-horren plaatsen op houten kozijnen. Ik heb de raam-horren al in huis. Deze horren moeten nog op maat gemaakt, geplaatst en afgesteld worden. Het zijn 4 kozijnen met verschillende afmetingen.

Horren in aluminium en houten kozijnen maken

Graag zou ik op maat gemaakte horen willen hebben voor het bedrijf waar ik voor werk. Wij willen hoge kwaliteit horren op het kantoor omdat deze aan de fabriek gebouwd zijn en dus zo goed mogelijk insecten willen weren. Wij hebben 7 aluminium kiep ramen (die naar binnen openen) waarvan: - 3 ramen H: 136 x B: 43 cm - 3 ramen H: 136 x B: 84 cm - 1 raam H: 136 x B: 90 cm Daarnaast hebben wij ook 6 naar buiten draaiende ramen in houten kozijnen. H: 117 cm B: 57 cm. Ik weet niet wat voor horren geschikt zijn voor deze ramen maar ik heb me laten vertellen dat in de 7 aluminium kozijnen met een kiepraam een inzethor kan gebruiken en de 6 ramen met houten kozijnen een rolhor. Klopt dit? Wij produceren chocolade (Johnny Doodle) dus de monteur is verzekerd van een lekker chocolaatje bij de koffie. Ik zie graag de offerte tegemoet!

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Horren inmeten en monteren

Ik zou graag voor 3 aluminium draai kiep/kantelramen een inzethor willen laten maken maar ook laten meten en monteren. Formaat is ongeveer 70 x 170 cm. Dit kan ik niet zelf. Dus: opmeten, maken en monteren.

Horren voor aluminiumkozijnen

Ik heb aluminium kiepramen van 1.25 x 1.25 meter. Het kozijn is ongeveer 6 cm diep. Ik zou graag voor 2 van deze ramen, horren willen hebben. Ik heb nog geen raamhorren aangeschaft.

Ik heb ramen die naar binnen toe open ...

Ik heb ramen die naar binnen toe open gaan scharnierend of tuimelstand. Ik wil horren voor de ramen maar die moeten aan de buitenzijde geplaatst worden omdat anders de ramen niet meer open gaan. Ik woon op de 4e etage van een appartementencomplex en aan de buitenzijde zijn de kozijnen volgens mij van kunststof of aluminium. Graag wil ik advies over hoe ik dit het beste kan uitvoeren of laten uitvoeren. Het betreft 4 ramen met identieke afmetingen van ca 83cm hoog en 75 cm breed.