Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur monteren in een houten kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur monteren in een houten kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur monteren in een houten kozijn

Hordeur monteren

Graag zou ik een hordeur willen laten monteren. Het betreft het op maat maken en monteren van een nieuwe hordeur op een kunststof kozijn. De hordeur moet ik nog bestellen. De oude hordeur graag demonteren en afvoeren.

Hordeur monteren in een houten kozijn

Ik zoek een vakman die voor mij een plissé hordeur uit de 500 serie kan monteren in een houten kozijn. Ik heb de materialen al in huis. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Hordeuren inmeten en monteren

Ik heb 2 hordeuren nodig voor mijn balkons. Ik twijfel nog tussen de aanschaf van rolhordeuren of scharnierende hordeuren. De deuren zijn ongeveer 205 cm hoog en 90 cm breed. Ik laat de hordeuren hier graag inmeten en na levering op maat maken en monteren. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn voor beide types hordeur.

Deurhor inmeten en monteren

Ik zoek een hordeur omdat ik geen raam op mijn slaapkamer heb. De deur is 210 bij 96 cm ongeveer. Eventueel moet er een slot in de hordeur.

Horraam en hordeur monteren in houten kozijnen

Graag zou ik een horraam willen laten monteren en een hordeur laten monteren. De kozijnen zijn van hout. De afmetingen van de deur zijn ongeveer 82,5 bij 199 cm en de afmetingen van het raam zijn ongeveer 139 bij 65 cm.

Vaste hordeur monteren in een houten kozijn

Namens mijn zus Yvonne wil ik een offerte aanvragen voor het monteren van een vaste hordeur aan de binnenzijde van een deurkozijn in haar flat. Zij heeft daar last van muizen en de huidige hordeur is daar niet tegen bestand. Daarom willen wij een stevige hordeur gekocht met een aluminium stoofplaat aan de onderzijde. We laten die graag op maat maken, in elkaar zetten en op stevige wijze plaatsen. De oude deur laten we graag verwijderen en afvoeren. Verder willen wij met de vakman overleggen over de mogelijkheid om bij Gamma profielen en gaas te kopen en daarvan nog 2 horren op maat te maken en die voor de ramen te plaatsen. Horren met een standaardmaat passen daar niet. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Hordeur op maat maken en monteren

Graag wil ik een Bruynzeel hordeur 800 serie wit 100 x 235 cm kopen, binnenmaat kozijn 80 bij 198,8 cm er is weinig ruimte op het kozijn, alles moet netjes en functionerend gemaakt worden. Materiaal moet nog worden aangeschaft.

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.

Bruynzeel plissé hordeur monteren

Graag wil ik de Bruynzeel plissé hordeur, 700 serie wit van 100 x 229 cm laten plaatsen. Deze hordeur moet op maat gemaakt worden en geplaatst in de achterdeur. Maat achterdeur 90 x 211 cm. Het betreft een houten kozijn.

Hordeur monteren op houten kozijn

Monteurs, het gaat om een aluminium hordeur van 600 serie 105 x 205 cm. Deze graag op maat maken: 202 x 93 cm en ter plekke monteren. Er is uitvoerig overleg geweest met Gamma in Bussum en het moet kunnen. Betreft een houten kozijn.

Partners

Partners van Casius