Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur montage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur montage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur montage

Hordeur montage

Gaarne een hordeur van Bruynzeel 2.15 x 0.90 meter monteren op de plaats van een soortgelijke hordeur (reeds verwijderd). Op de begane grond, achterzijde huis bij tuin. Het betreft een houten kozijn. Prima parkeergelegenheid pal voor onze woning, wanneer bent u beschikbaar?

Schuifhordeur inmeten en later plaatsen

Graag een vrijblijvende prijsopgave voor het inmeten en het plaatsen van een schuif-hordeur, tussen schuifdeuren van het balkon. Er is geen standaard maat hordeur te koop, dus ik zal er een op maat gemaakt moeten bestellen. Wat kost het inmeten en wat kost de montage?

Hordeur plaatsen op een houten kozijn

Ik wil binnenkort een vaste hordeur van Bruynzeel kopen en deze laten monteren op het houten kozijn van onze keukendeur. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Rolhordeur monteren in een houten kozijn

Ik woon sinds een jaar in een nieuwbouw appartement en overweeg om daar een rolhordeur te laten monteren in een houten deurkozijn. Ik zal die hordeur zelf kopen en wil eerst graag weten wat de montage kost.

Plissé hordeur monteren

Vorig jaar heb ik een plisse hordeur bij u gekocht maar weer terug gebracht omdat we er absoluut niet uit kwamen met de montage. Inmiddels komt de lente er weer aan en zouden we alsnog graag een plisse hordeur willen hebben. De maat van in het kozijn is 90x205 en op het kozijn is 107x213. Wij komen er ten eerste niet uit over welke plisse hordeur wij dan moeten aanschaffen bij GAMMA en ten tweede de montage. Wij hebben namelijk een drempeltje bij de deur aan de binnenkant van het kozijn. Wellicht kunt u ons helpen? Graag reactie per e-mail.

Plissedeur plaatsen

Ik zou graag een plissé hordeur geplaatst hebben in mijn keuken. De hor komt in houten kozijnen te hangen. Kunt u mij vertellen wat de montage gaat kosten?

Plissé hordeur plaatsen

Ik heb een hordeur besteld, die nog geplaatst moet worden. Dat zie ik zelf niet zitten. Er ligt een laminaatvloer met plint en een kabelgoot waar rekening mee gehouden moet worden. Het betreft een plissé hordeur, afmetingen in het kozijn zijn 101,5 cm bij 219,4 cm. De bestelmaten op het kozijn zijn 109,5 bij 223,4 cm. Montage op het kozijn, basis L-profiel montage systeem, zelfklevend onder profiel van 20 mm, alleen aan de rechterkant een stijl en van boven tot beneden zonder verstek. Ik verneem graag wat de kosten zijn.

Aluminium schuifpui laten plaatsen

Ik wil graag een schuifpui laten plaatsen. Afmeting (buitenwerks hxb): 218 cm x 251 cm Materiaal: Aluminium (geïsoleerd) Type: Hefschuifpui Kleur RAL 9001 (gebroken wit) Beslag: Greep binnen en buiten zijde en een hele cilinder (zodat de deur aan beide zijden gegrendeld kan worden) Beglazing HR++ Dubbel gelaagd veiligheidsglas Rooster: Ventiltatierooster in vast deel in de kleur RAL 9001 gebroken wit Inclusief: Montage Behoud/herstel binnenafwerking Behoud/herstel buitenafwerking Afvoer oude schuifpui en afval Meerprijs voor: Plisse hordeur

Hordeur op buitendeur monteren

Montage schuifhordeur tegen insecten. De deur is reeds in ons bezit.

Hordeur plaatsen

Een door u te kopen hordeur bij de Karwei (mijn betaling natuurlijk) en het plaatsen daarvan. Prijs inclusief deur en montage. Zoek dus een bedrijf die deur wil kopen bij de Karwei en deze wil plaatsen.