Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur in kunststof schuifpui laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laten wij voor ons gehele nieuwbouwhuis horren op maat maken en monteren. We zullen ze zelf aanschaffen. Het gaat om: - 10 horren voor draai-kiepramen (naar binnen draaiende) - 2 horren voor kanteldakramen - een hordeur voor een schuifpui We horen heel graag op welke prijs u uitkomt.

Hordeur in een kunststof schuifpui monteren

Wat zijn de kosten voor het op maat maken en monteren van een hor in een kunststof schuifpui op de begane grond?

Hor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur van Bruynzeel (gekocht bij de Gamma) laten installeren in ons kunststof kozijn. De hordeur is 100 bij 199 cm.

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden

Hordeur in kunststof schuifpui laten maken

Ik heb een schuifpui van 2,50 hoog en de deur is 1,27 breed. Is het mogelijk om voor deze deur een hor (plissé misschien) te laten maken en monteren? Is het mogelijk om voor deze hor een offerte te krijgen? De schuifpui is kunststof.

Hordeur monteren

Graag zou ik een hordeur willen laten monteren. Het betreft het op maat maken en monteren van een nieuwe hordeur op een kunststof kozijn. De hordeur moet ik nog bestellen. De oude hordeur graag demonteren en afvoeren.

Hordeur monteren in kunststof kozijn

Ik heb bij Gamma een hordeur gekocht en wil die op de bovenverdieping laten monteren in een kunststof kozijn. Het gaat om het kozijn van een balkondeur die naar buiten opendraait. De hordeur moet naar binnen draaien. Ik ontvang graag uw offerte.

Schuifpui laten monteren

In de achtergevel hebben wij nu een kunststof kozijn met een deur die naar binnen draait. Dit kozijn zit tussen 2 muren in. Graag zouden wij dit kozijn vervangen door een schuifpui. De pui zal 2.32 meter hoog worden en 1.98 meter breed. Er zal 1 raam komen en een schuifdeur met hoogwaardig. Er dient een luchtrooster geplaatst te worden en eventueel een hordeur.

Kattenluik bij schuifpui laten maken

Naast de voordeur is een dubbel glas raam. Dat zou een goede plek zijn voor een kattenluik. Alternatief is een kattenluik bij de schuifpui, heeft voor ons de voorkeur. Dat kan dan een luik in het dubbelglas zelf zijn (liever niet) of eventueel een kattenluik met strook glas of kunststof erboven die in zijn geheel zoals een hordeur tussen de schuifpui kan worden geplaatst. Graag bespreek ik met u de opties en de kosten hiervoor.

Plissé hordeur laten monteren

Ik wil een plissé hordeur laten monteren in een kunststof deurkozijn. Het kozijn is 205 cm hoog, normale breedte. De deur wil ik kopen als ik weet wat de kosten van het monteren zijn. Als u de deur kan leveren, mag dat ook.