Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hor vernieuwen in een kunststof kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hor vernieuwen in een kunststof kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hor vernieuwen in een kunststof kozijn

Openslaande houten deuren plaatsen

Wij willen twee openslaande deuren van onze huiskamer naar de tuin toe en hierbij ons vriendelijke verzoek voor een prijsopgave. Het betreft het leveren en plaatsen in de huiskamer van 2 hardhouten openslaande deuren naar de tuin met twee bovenraampjes en dubbel glas HR+++. Daarnaast 1 bestaande radiator vernieuwen in de huiskamer. De huidige koof van de radiator aanpassen voor de nieuwe radiator. Daarnaast willen we een hor bij de tuindeuren en dient de deur en het kozijn geschilderd te worden. Zie bijgesloten foto’s en schets voor huidige situatie en gewenste situatie.

Vernieuwen van dakraam circa 78 bij 55 ...

Vernieuwen van dakraam circa 78 bij 55 cm. Velux met hor en indien mogelijk kantel-kiep.