Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hor maken voor kunststof kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hor maken voor kunststof kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hor maken voor kunststof kozijn

Hor voor schuifpui maken

Ik ben op zoek naar een hor voor 2,45 breed en dan zou ik dus 2 deuren moeten bestellen. Ik kom nu net tot de ontdekking dat ik eigenlijk maar 1 deur nodig zou hebben omdat de pui nooit helemaal open staat. De maximale breedte wordt dan 1,30 meter met een hoogte van 2,25 en een schuine dorpel. Zwart gaas. Witte hor. Ik zoek een partij die dit voor mij in orde kan maken.

Een hor voor een draaikiep raam maken

Ik wil een hor voor een draaikiepraam laten maken. De maat is 100 cm bij 150 cm.

Hor maken voor kunststof kozijn

Ik ben op zoek naar een inzet hor van een kunststof kozijn. De hoogte is 163,5 cm en breed 91,5 cm kleur 9010.

Horren monteren

Graag zou ik 3 raamhorren en 1 deur hor willen kopen en deze laten monteren. Indien nodig op maat te maken. Handig is dat hier eerst naar gekeken wordt.

Hor monteren en op maat maken in hardhout kozijn

Graag zou ik een gedetailleerde vraagprijs tegemoet zien komen voor het op maat maken en monteren van de hordeur (circa 203 x 93 cm). Het betreft een hardhout kozijn. Liefst zo snel mogelijk monteren.

Hordeur in een kunststof schuifpui monteren

Wat zijn de kosten voor het op maat maken en monteren van een hor in een kunststof schuifpui op de begane grond?

Plisséhor werkend maken

Wij hebben een Bruynzeel hor gekocht bij de Gamma en deze al deels zelf geïnstalleerd. De hor rolt echter niet correct (plissehor). We zouden graag een professional willen vragen om ons te helpen, zodat wij een werkende hordeur hebben.

Hor monteren tussen de dagkanten

We willen graag een hor laten plaatsen in het kozijn aan de binnenkant. De hor moet makkelijk weg te nemen zijn. De binnenafmetingen zijn ongeveer 1550 x 1600 mm. Wellicht is de sparing niet volledig haaks. Misschien is het mogelijk een afspraak te maken om de wens door te spreken, dat kan ook telefonisch.

Plissehor plaatsen

Graag zou ik een plissé hor op maat laten maken en laten monteren op de deur.

Horren in kozijn maken

Horren op maat maken en monteren. De lengte van de hor moet 1.66 meter en de breedte moet 1.14 meter zijn.