Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hoogslaper laten maken voor volwassenen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hoogslaper laten maken voor volwassenen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hoogslaper laten maken voor volwassenen

Hoogslaper laten maken voor volwassenen

Ik wil in mijn slaapkamer graag een videbed/hoogslaper maken. De ruimte is 1.98 m breed en 3.00 m lang (met een deur op de korte kant die naar binnen openslaat en aan de overzijde twee openslaande tuindeuren). Hoogte is 2.80 meter. Ik denk erover om de hele breedte van de kamer te gebruiken en wil graag een comfortabele trap (geen ladder). Qua hoogte onder het bed wil ik ongeveer 1.65/1.75 aanhouden, zodat er ook voldoende zit/hoofdruimte bij het bed blijft. Ben op zoek naar een echt stevige, goed verankerde constructie.

Hoogslaper maken in vakantiewoning tussen 2 muren

Wij willen graag een hoogslaper laten maken tussen 2 muren. Een harde buitenmuur en een binnenmuur. Er zijn dus staanders tegen de binnenmuur nodig. De afstand tussen de muren is 201 cm. Als het kan nog een bed eronder: 2.00 x 0.90 dus 2 x . Maar mag los van elkaar blijven via liggers tegen de muren? Zou volgende maand kunnen.

Hoogslaper maken

Ik zit momenteel op een relatief kleine kamer en ik weet wanneer ik een hoogslaper zou hebben de onder ruimte vrij zal zijn. Het betreft een hoogslaper voor 2 personen. Kamer 9 m2. Graag zou ik een afspraak willen maken om te kijken voor de mogelijkheden.

Hoogslaper laten maken voor volwassenen

Ik wil een hoogslaper van 140x200 met trap laten maken in een studiowoning in Amsterdam. Als het een zwevende hoogslaper/ videbed zou kunnen worden zou dat fantastisch zijn (maar ik heb geen idee of dat mogelijk is qua muren). Het bed kan evt aan twee muren worden bevestigd. Zie foto's voor inspiratie. Liever eerst even mailen want ik ben overdag slecht bereikbaar.

Hoogslaper op maat laten maken of inbouwen

In een kinderkamertje van 2.00 bij 2.60 m wil ik over de breedte een hoogslaper van 200 bij 80 cm . Moet inbouw zijn of losstaand maar dan mogen de poten niet uitsteken ivm maximaal 2 meter breed. Kleine kamer dus het materiaal moet zo licht en luchtig mogelijk zijn. Hoogte kamer is 2.45m dus denk dat de hoogslaper zelf zonder matras op ongeveer 1.40 m moet. Trapje rechts, en veiligheidshekje uiteraard. In de breedte achter het trapje een bureaublad.

Hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken

Ik wil graag een halfhoogslaper op maat laten maken met een klein bureau eronder. De afmetingen: lengte 180 bij breedte 80 bij hoogte 75 cm.

Hoogslaper maken

Wij willen graag een hoogslaper laten bouwen tussen twee muren. Afmeting is 140 x 230.

Hoogslaper laten maken

Ik wil een zwevende hoogslaper laten maken van 140 x 200 met trapje.

Hoogslaper op maat laten maken

Graag zouden wij een hoogslaper van blankhout willen laten maken die er ongeveer uitzien als de hoogslaper met twee zitjes er onder. Met onder iedere zitting een la. Onze zoon houdt van spelletjes spelen aan het tafeltje wat dan ontstaat. Treinbanen bouwen wat dan kan als je het tafeltje en de zitjes ombouwt op een plateau. En van logeer partijtjes. Voor een beeld, zie het plaatje. Ik wil zoiets maar dan een stevigere constructie en met wat aanpassingen.

Hoogslaper op maat laten maken

Voor in mijn studentenkamer wil ik graag een hoogslaper laten maken. De kamer is 300 cm bij 495 cm. De lattenbodem van mijn bed van 200 cm bij 140 cm zou ik graag in de hoogslaper leggen als dat kan. Ook dacht ik eraan om maar 2 poten onder het bed te hebben, als het bed aan de muurkant in de muur kan worden geschroefd.