Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel

Verschillende herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: Schuur: 2 gevelplaten vervangen en stukje kozijn herstellen Huis: achterzijde lat boven tuindeuren vernieuwen en kozijn raam eerste verdieping kleine reparatie Huis: voorzijde gevelplaten boven 2e verdieping vervangen Zie foto's voor impressie.

Houten kozijnen herstellen en isolatieruiten nakijken

Ik heb op de 1e verdieping van onze hoekwoning enkele houten kozijnen die wat houtrot vertonen. Ik wil die kozijnen graag even laten nakijken. Ook heb ik enkele isolatieruiten die steeds beslaan. Ik wil ook even laten bekijken of die nog in goede staat zijn. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Braakschade aan kunststof kozijnen herstellen

In onze woning is in de nacht van 20/21 november inbraakschade ontstaan; door het openbreken van een draai-/tuimelraam in een groter kozijn is men binnengekomen. De verzekeraar adviseerde een offerte aan te vragen voor de herstelwerkzaamheden. Ik laat graag de schades aan de ramen bekijken en een schade rapport voor herstel opmaken.

Reparatie of vervanging van kozijnen

Voor een oude woning in Utrecht ben ik op zoek naar een timmerman die herstelwerkzaamheden aan een aantal houten kozijnen kan uitvoeren. De ramen zijn binnendraaiend en in slechte staat. De kozijnen zijn rot en vertonen wateroverlast met slecht weer en veel wind. In eerste instantie heeft 1 kamer de prioriteit, hier bevinden zich twee keer 2 ramen waarbij ik ook het enkele glas voor dubbel glas wil laten vervangen. Omdat ik zelf aan de andere kant van het land woon en ik morgen in de buurt van het pand ben zou het mij goed uitkomen als ik morgen al een afspraak met u kan maken.

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en raam

Wij hebben een mondelinge overeenkomst over de aankoop van een woning uit bouwjaar 1986. Er is een bouwtechnische keuring uitgevoerd, waarbij aan enkele kozijnen en een raam rotte plekken zijn geconstateerd. Het gaat om een kozijn van de schuurdeur en van de achterdeur en om een raam op de 1e verdieping. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.

Houtrot bij een kozijn repareren

Ik heb in mijn woning hardhouten kozijnen met aluminium strips. Bij een kozijn zit er nu houtrot en ik vermoed dat deze strips daar de oorzaak van zijn, omdat er tussen de strips en het kozijn veel vocht zit. Graag wil ik dat iemand komt kijken om uit te zoeken of dit de oorzaak is en tevens de andere kozijnen te inspecteren. Als de oorzaak bekend is graag een offerte betreffende de herstelwerkzaamheden.

Schuim naast kunststof kozijnen vernieuwen

Buiten isolatie vervangen rondom alle kunststof kozijnen, het gaat om het schuim bij de kunststof kozijnen. Kieren opvullen Lekkage verhelpen van de draai kiep ramen Overige zaken Dus wat herstelwerkzaamheden bij de kozijnen.

reparatie/herstelwerkzaamheden aan ...

reparatie/herstelwerkzaamheden aan onderdorpels, 4 stuks. Houten kozijnen.

Herstelwerkzaamheden: Sommige deuren en ...

Herstelwerkzaamheden: Sommige deuren en ramen zijn ontdaan van de oorspronkelijke deurposten of kozijnen. Deze deuren hangen dan dus ook nog niet, maar staan boven opgeslagen. De meeste kozijnen zijn gelukkig bewaard. Sommige deuren en posten zijn beschadigd. Het volgende moet gebeuren: - herstellen van deuren en kozijnen (egaal maken, 1 of 2-maal opvullen gaten bij deurklink, 1 deurpaneel onder herstellen) - vastzetten van posten en kozijnen - inhangen en stellen van twee deuren Verven: Het houtwerk is onbewerkt en enigzins kaal gemaakt. Dit is echter niet op een zorgvuldige wijze gedaan, zodat het hout niet helemaal egaal is. Als we er nu overheen zouden verven, ben ik bang dat de oneffenheden gaan opvallen. Dit geldt zowel voor deuren, deurposten als raamkozijnen.