Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstellen schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstellen schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstellen schuifpui

Houtrot in schuifpui herstellen

Er zit houtrot in de onderdorpel van de schuifpui en aan de onderkant van het vaste staande deel.

Herstellen schuifpui

De schuifpui sluit niet goed meer. De schuifdeur sluit erg zwaar en het kost veel moeite om de deur goed in het slot te laten vallen. Daarnaast tocht de deur erg veel, met een hoog geluid wanneer de wind er op staat. Daarnaast zou ik graag willen weten of het mogelijk is om aan de buitenkant beslag/slot te bevestigen zodat de deur ook van buiten open/dicht kan. De schuifpui is van aluminium en is volgens de vorige bewoners van dit huis 10 jaar oud. Ook is ons verteld dat de fabrikant van de deze schuifpui ondertussen niet meer bestaat.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Houtrot vernieuwen/herstellen onderste bewegende deel/deur van de schuifpui, breedte plusminus 180 cm. Gedeelte onder het glazen raam is rot.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium Alcoa schuifpui (2004) is aan het verzakken. Laat iets regen in aan onderzijde. Wellicht ook vervangen borstels of rubbers. Het zijn 2 panelen van 1,60 bij 2 meter per paneel. Graag een offerte.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Ik wil graag houtrot in schuifpui laten repareren. Houtrot is in het onderste deel van het vaste gedeelte.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Ik wil mijn verzakkende schuifpui laten repareren. Deze kan namelijk niet meer goed dicht op het 3 puntssysteem. De deur staat ook nu schuin naar binnen waardoor de bovenste haak zijn werk niet meer doet.

Verzakking van de kunststof schuifpui herstellen

Onze kunststof schuifpui is 230 cm bij 416 cm en bestaat uit 2 delen. Hij is verzakt en als we de hendel omhoog doen om de deur te sluiten, trekt hij zo hard aan de sponning dat die gaat kieren. Aan het schuifgedeelte is bovenaan een stuk rubber af en onderaan zien we ook een stukje rubber uitsteken.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Aluminium schuifpui is verzakt. Afmetingen ongeveer 3m x 2. 40m. De verzakking wordt veroorzaakt doordat de basis (houten balk) door veroudering rot is. De schuifpui moet dan waarschijnlijk geheel worden verwijderd, basis hersteld, en weer worden teruggeplaatst. Schuifpui zelf is volgens mij nog in goede staat.

Zwaar lopende schuifpui herstellen

Onze schuifpui is van hout en is ruim 25 jaar oud. Toen wij in het huis kwamen in 1995, zat de pui er net een paar jaar in. Nu is de hefboom raar gaan doen. Hij blijft niet meer goed omhoog staan bij sluiten. En na een tijdje is de deur erg zwaar gaan lopen en piept ongelofelijk. Ik moet hem opbeuren om dit te voorkomen. Dus ik weet niet precies of er wat met de hefboom is of dat het rolmechanisme stuk is? Graag zou ik een indicatie offerte ontvangen van iemand uit onze woonomgeving Doetinchem.

Glazen schuifpui herstellen en voordeurslot vervangen

De wieltjes van mijn glazen schuifpui lopen vast. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn of er iets mis is met de rails. Het slot van de voordeur moet ook vervangen worden, omdat ik al jaren de sleutel kwijt ben. Ik kan haast mijn huis niet meer in.

Partners

Partners van Casius