Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel vervangen houten kozijn verhuisraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel vervangen houten kozijn verhuisraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel vervangen houten kozijn verhuisraam

Herstellen inbraakschade aan tuinhuis

Kunt u mij een offerte doen toekomen voor het herstel van een braakschade? Er is in mijn tuinhuis ingebroken, waarbij het slot is opengebroken, bijgaand treft u de foto's van de schade aan de deuren. Het tuinhuis is van hout, naar mijn oog lijkt het erop dat dit kan worden hersteld zonder de deur te vervangen. Wel zou ik graag het slot laten vervangen.

Herstel/ vervangen houten kozijn verhuisraam

Het kozijn van ons houten verhuisraam is gescheurd en moet gemaakt of vervangen worden. Afmetingen zijn: hoogte 146,5 en breedte is 148 cm. Het gaat om 1 kozijn maar het is een verhuisraam.

Herstel van Merbau kozijn

Sinds een week de sleutel van onze nieuwe woning, nu zijn we er achter gekomen dat er in het kozijn van de dakkapel een aantal slechte/rotte stukken zitten, zoals wij het zien zal er een aantal stukken van het Merbau kozijn vervangen moeten worden.

Herstel stormschade

Ik heb schade aan daklijst, deze is afgewaaid en moet weer bevestigd worden. Mijn schutting staat scheef, er moet 1 houten paal vervangen worden en het dak van de carport is er afgewaaid en dit moet vernieuwd worden, het dak is 3 bij 8 meter.

Houtwerk van de buitendeur repareren

De achterdeur heeft slechte plekken in het houtwerk en zit een scheur onder het slot. Graag willen we onderzoeken of herstel nog nut heeft en voordeliger is dan de deur vervangen.

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

In onze woonkamer deur van 90 breed en een branddeur (dus zwaar) heeft drie paumelle scharnieren. Twee boven en 1 onder. Nu begon het onderste scharnier er uit te scheuren en heb ik eerst zelf geprobeerd om dit scharnier met plamuur vast te krijgen. Dat is helaas niet gelukt en het scharnier ligt er helemaal uit. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs daarvan? Is herstel zonder nieuw kozijn mogelijk? Zie foto hoe groot de scheur is waar het scharnier in zat. Eerste foto zijn de gaten waar het onderste scharnier in zat. Het metaal van het kozijn is daar erg dun en gescheurd.

Kozijnreparatie vanwege houtrot

Aan de bovenzijde van een kozijn van onze serre zit houtrot. Er zal een deel van 60 tot 100 cm lang vervangen moeten worden. Dat deel zit net onder de dakgoot, aan de buitenzijde van het kozijn. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor het herstel.

Vervangen plafond na lekkage

Als gevolg van lekkage op badkamer zijn een aantal platen van het plafond in onze woonkamer krom getrokken. Graag offerte voor herstel / vervanging plafond om kosten voor te leggen bij onze verzekering. Totaal oppervlakte plafond 7. 5m bij 4. 95m. Boven zichtbaar plafond zit een zachtboard plafond dat waarschijnlijk doorweekt zal zijn en eruit zal moeten. Graag ontvang ik een offerte.

Herstellen van houten kozijnen en drempels

Herstel dan wel vervanging van rotte delen van kozijnen van 2 ramen en 1 drempel van een dubbele deur. Het beste is als er iemand langskomt om te kijken wat er hersteld dan wel vervangen moet worden. Klant is nu op vakantie, uitvoering in september.

Dakbalk herstel en/of vervangen

12 jaar geleden zijn dakkapellen geplaatst. Helaas is daarbij het een en ander aan gaan lekken. Dit is destijds verholpen met gootjes langs de kapellen. Helaas blijkt nu dat bij 1 dakkapel, we kwamen er achter toen we de binnenzijde opnieuw wilden afwerken aan de voet rechts zowel de liggende horizontale balk die op de muur ligt, lengte ongeveer 4 meter in het midden is aangetast als ook de schuin omhooglopende balk waarop de dakkapel rechterzijde is gemonteerd bij de kop is aangetast. Het hout is daarbij deels vergaan. Zo te zien moet er wellicht het en een ander vervangen gaan worden.

Partners

Partners van Casius