Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel stormschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel stormschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel stormschade

Herstel stormschade

Ik heb schade aan daklijst, deze is afgewaaid en moet weer bevestigd worden. Mijn schutting staat scheef, er moet 1 houten paal vervangen worden en het dak van de carport is er afgewaaid en dit moet vernieuwd worden, het dak is 3 bij 8 meter.

Slaapkamer-/balkondeur vernieuwen

Vanwege de harde wind (stormschade) is de deur tegen de muur geklapt en hierdoor in 2 delen gebroken, waarbij 2/3 van de deur incl. glas uit het kozijn is gevallen. Het gaat om een hardhouten deur incl. HR+ glas, welke in een kozijn valt van 82 x 201 cm kozijnmaat. Graag een offerte van de kosten herstel: reparatie van het kozijn, een nieuwe hardhouten deur leveren en plaatsen inclusief HR+(+) glas zetten.

Stormschade: afdak en schutting herstellen

Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Herstel afdak dak contructie 2,5m * 4,5m; vervangen latten door dikkere balkjes. - Leveren en Plaatsen nieuwe zware golfplaten. - Demonteren Schutting van 8 tot 10 meter lang. - Opnieuw plaatsen paal houders; in beton zetten. - Herplaatsen Schutting, inclusief het herstel van de latten die los zitten. Offerte graag inclusief het leveren van materiaal. De offerte is voor de verzekering, waarna ik dit vervolgens zo snel mogelijk wil laten uitvoeren.