Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas

Vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis

In één van de kozijnen van ons oude huis (1906) zit houtrot. Het betreft een verticaal schuifraam. Graag zouden wij het kozijn laten herstellen, dan wel vervangen. Dit kozijn is ongeveer 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. Bovendien willen wij de kozijnen van het hele huis laten opknappen (schuren, verven). Het gaat om ongeveer 10 kozijnen in totaal aan de voor en achterkant van het huis, ook balkondeuren. 3 ramen aan de voorkant van het huis op de 1e verdieping, deze zijn 1.50 m breed bij 2.40/ 2.50 m hoog. En de balkondeur, deze is ongeveer 2 m bij 3 m, daarboven zit nog een raam, maar dit is in principe 1 geheel. Dan 1 nog redelijk groot, ongeveer 2 m bij 1.50 m. Op de 2e verdieping: 5 ramen, waarvan 3 behoorlijk klein (ongeveer 60 cm bij 50 cm) en nog 2 van ongeveer 1.50 bij 1 m. Dan nog 1 rand, aan de achterkant gaat muur over in het dak, daar zit over de hele breedte van het huis een houtenbalk die bijgewerkt moet worden. De kleuren willen wij overleggen met de onderburen, zodat deze hetzelfde zijn. Voor beide klussen zou ik graag twee aparte offertes ontvangen. In de bijlage een foto van het betreffende raam. Ik heb desgewenst meer foto's van de houtrot en het gehele pand.

Veranda realiseren met plexiglas dak

Wij willen graag een veranda aan de schuur van ongeveer 5.50 x 4.00 m. Dit mag goedkoop met plexiglas dak. De veranda zelf mag van aluminium, kunststof of hout zijn. Beide buren hebben een aanbouw gemaakt. Daardoor willen wij een veranda laten maken. Door het dak moet gekeken kunnen worden, daardoor zijn wij naar opties opzoek gegaan en kwamen uit op plexiglas. Veranda kan direct geplaatst worden. De tuin is ongeveer 8 m diep, schuur staat dus 8 m van het huis af. De hele tuin is gelegd met grote tegels van 60 bij 60 cm, voor de rest zit er niets in de weg.

Hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas

Voor mijn gehele appartement (1e en 2e verdieping, voor en achter) zou ik de ramen en kozijnen willen vervangen met isolatieramen (Hr++), waarbij geluidsisolatie aan de voorkant ook van belang is. Ook zouden overal ventilatieroosters in moeten komen. Mocht ook geïntegreerde horren een mogelijkheid zijn is dat voor enkele ramen ook gewenst. In totaal gaat het ongeveer on 24 m2 ramen (25 losse ramen). De kozijnen zijn nu van hout en ik wil er weer hout voor terug in een beetje dezelfde stijl als nu. Een steiger aan de voorkant kan zeker, aan de achterkant staat een serre. Afvoeren laat ik graag doen.

Vervanging kozijnen

Wij hebben een oud huis en willen aan de voorzijde kozijnen of eventueel alleen de ramen vervangen. Afmeting draaigedeelte 4 maal 2 1.60 m bij 0,55 meter Of eventueel hele kozijn is 4 maal kozijnen + draaigedeelten zoals beschreven. De huidige kozijnen zijn van hard berkenhout gemaakt, en moet meranti worden. Graag ontvang ik een offerte.

Trap verplaatsen in huis

We hebben een trap naar de zolder op een hele onlogische plek. We willen dus de trap verplaatst en daarbij zal dus ook een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en het oude trapgat gesloten moeten worden.

Tocht van openslaande deuren verhelpen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning waar de vorige bewoners een uitbouw met openslaande deuren hebben laten plaatsen. Er komt een ontzettende koude luchtstroom van die deuren af, zeker als de wind erop staat. Tochtstrips hebben het probleem helaas niet verholpen. Ik kan stoken wat ik wil, het blijft koud. De gordijnen dicht houden scheelt iets, maar ik wil ook niet de hele dag in een donker huis zitten. Graag laat ik dit verhelpen. NB: ivm mijn werk reacties graag per e-mail, niet telefonisch. Alvast bedankt.

(Houtrot) kozijnen herstellen en winterproof maken

In mijn hele huis moeten de kozijnen worden bijgewerkt, dit is al jaren niet meer gedaan. Deels schuren en lakken zodat het weer winterproof is, deels houtrot waardoor stukken hout vervangen moet worden. Beneden: 1 groot raam voor en rondom voordeur, achter verschillende kleine ramen (3 grote kozijnen). Verdieping 1: op 3 kamers. Hiervoor is een ladder gewenst. Het betreft zowel binnen als buiten werk.

Kozijn voorkant huis vervangen

Wij willen aan de voorkant van het huis het kozijn vervangen inclusief glas. Breedte is 301 cm Hoogte is 172 cm Rand erboven is 12 cm. Zie foto. 1. Offerte inclusief kantelkiep raam van 100 cm breed en hele lengte. 2. Offerte zonder kantelkiep raam.

Onderhoud aan drie balkons vanwege houtrot

Drie balkons in Amsterdam Oost (Zeeburg) hebben een onderhoud nodig vanwege houtrot. Het betreffen inpandige balkons van 2 x 4 meter zonder afdak, bevestigd op de tweede verdieping boven een patio aan de achterkant van het huis. Er zullen delen van het balkon moeten worden vervangen en wellicht is het nodig om het hele balkon te behandelen om het zo tegen houtrot te beschermen. Ik zou van u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor deze herstelwerkzaamheden.

Trappenhuis gedeeltelijk herstellen na beschadigingen

Bij het verhuizen is er wat schade aan het trapgat aangericht. Het gaat om wat plekken op de houten leuningen, houten trappanelen en wat butsen op in de muren. Ik wil liever niet het hele trappenhuis aanpakken, maar vooral de schadeplekken herstellen. Het gaat om wat houtwerk waarvan de verf beschadigd is en wat butsen in de muren. Het trappen huis loopt van de begane grond tot en met de 2e etage. Ik heb redelijk wat foto's en die kan ik nog na mailen eventueel.

Partners

Partners van Casius