Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen

Hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen

Repareren/ vervangen van loop en/of hefwerk van houten schuifpui afm.2,09 mtr hoog, 1,65 breed. GU systeem. Twee sluitnokken afst. ca.1.80 mtr. Rails gdeeltelijk 1.70 of totaal 3,65 mtr vervangen Dubbel glas ( info ivm. gewicht )

Hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen

Houten schuifpui. Hefboommechanisme kapot? Metalen vierkante staafje waarmee je het slot draait. Heeft het gat rond gemaakt. De deur is nu dicht. Mijn vraag is of u de deur kunt openen voor mij. En eventueel repareren.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren

Het betreft het repareren/ vervangen van de hefboommechanisme van een houten schuifpui. De hefboomfunctie werkt niet meer, omdat iets afgebroken, waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 20 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Hefboommechanisme houten schuifpui repareren

Onze houten schuifpui wil niet meer open. Hij zit dicht en als je de hendel naar beneden doet gaat de deur niet omhoog voor open te kunnen gaan. Graag zou ik willen weten wat de reparatie kosten zijn voor een nieuw hefboomsysteem erin te laten zetten.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren/vervangen

De hefboomfunctie werkt niet meer waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 10 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Hefboommechanisme houten schuifpui repareren

Sinds gisteren functioneert ons hefboommechanisme niet meer van onze houden schuifpui. Het slot is nog wel intact, de hefboom is echter lam. De schuifpui kan nu niet meer open. Wij weten geen merknaam van de deur of het mechanisme. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de reparatiekosten.

Schuifpui repareren

Houten schuifpui, handvat zonder slot draait 180 graden en de schuifpui zit vast. Wat kost het om de schuifpui los te krijgen, het slot te vervangen of het hele geleidingssysteem /hefboommechanisme? Geen merk zichtbaar en ongeveer 12 jaar oud.