Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

We willen graag binnen onze houten dorpels laten vervangen door (natuur) steen.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik wil graag de onderdorpel van mijn schuurdeur laten vervangen door een hardstenen dorpel. De stijlen zijn nog niet aangetast.

Hardhouten harmonicadeuren laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het vervaardigen en plaatsen van harmonica- / vouwdeuren uitgevoerd in hardhout. Breedte 6.05 meter, hoogte 2.5 meter. Hardstenen onderdorpel, 8 delen, inbraakwerend en met een loopdeur. Deurdikte 67 mm. HR+++ glas. Ook verneem ik graag wat voor beslag er gebruikt zal worden. Zelf heb ik Henderson op het oog. De werkzaamheden zullen rond februari uitgevoerd kunnen worden omdat dan de aanbouw naar verwachting klaar zal zijn. Let op, wij wonen vrijwel aan zee. Er zal dus rekening gehouden moeten worden met de weersinvloeden zoals wind, zout en dergelijke.

Onderdorpel bij de voordeur vervangen

De houten onderdorpel bij de voordeur dient te worden vervangen voor een hardstenen onderdorpel met neuten.

Nieuwe houten of hardstenen onderdorpel aanbrengen

Vanwege ophoging vloer (vloerverwarming) heb ik een stuk van buitendeur moeten afhalen. Waardoor ik nu met gat zit bij dorpel. Dit is tijdelijk opgelost. Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe dorpel kan plaatsen. Mag hardstenen dorpel zijn of iets anders.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

Er is momenteel wat houtrot in één stijl van ons deurkozijn en ook de onderdorpel is niet meer zo goed. Ik wil er een hardstenen onderdorpel laten plaatsen met hardstenen neuten. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Plaatsen deuren

Het plaatsen van een voordeur, besteld door de vakman in overleg met opdrachtgever m.b.t. model, prijs, beslag etc. Eveneens het bestellen en plaatsen van een binnendeur (paneel) met beslag. Het vervangen dan wel slijpen van de hardstenen onderdorpel van buitendeur. Een detailleerde offerte, zonder meerkosten.

Voor- en achtergevel zijn van steens ...

Voor- en achtergevel zijn van steens metselwerk. Al het nieuwe houtwerk (merbau) voorzien van grondverf aanleveren Voorgevel: Grenenhouten kozijnen en schuiframen. De schuiframen zijn vastgezet. In de schuiframen het enkel glas vervangen door dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,3 x 1,5m In de bovenramen het bestaande glas in lood opnemen in het dubbel glas, 2 stuks van ca. 1,7 x 0,7m. Achtergevel: Kozijn met openslaande deuren (afm. 0,75 x 2,1m)en bovenraam vervangen. Hardstenen onderdorpel met neuten aanbrengen. De stolp deuren met houten bortswering van 50 centimeter hoog vervangen, espagnolet met slot aanbrengen. Bovenraam: glas in lood opnemen in het dubbel glas, 1 stuks van ca 1,7 x 0,7m. Het geheel afwerken met geprofileerde aftimmerlatten van hardhout.

Aanpassing van niveau-verschillen van de ...

Aanpassing van niveau-verschillen van de berging ivm toegankelijkheid scootermobiel. De bestaande onderdorpel van het kozijn naar de berging door een hardstenen onderdorpel met neuten. Het niveau van de bovenzijde van de hardstenen onderdorpel gelijk houden met het vloer-niveau in de berging. De bestaande deur verlengen of een vuldorpel aanbrengen en de bestaande deur lager afhangen. Het kleine niveau verschil van de klinkerbestrating en de onderdorpel nivelleren door de bestrating buiten, onder helling op te straatten naar het niveau van de watersponning van de onderdorpel.