Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten voordeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten voordeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten voordeur vervangen

Hardhouten voordeur vervangen

Ik wil een nieuwe hardhouten voordeur en deze ook laten plaatsen. Afmetingen 211,5 cm bij 87,5 cm.

Klemmende deur herstellen

Het betreft een aan de onderkant klemmende hardhouten voordeur. In de winter klemt de deur en 's zomers niet. Deze moet waarschijnlijk een beetje bijgeschaafd worden.

Voordeur inmeten en monteren

Ik wil mijn voordeur laten vervangen en zoek een timmerman die vooraf langs kan komen. Ik laat de deur dan graag even goed opmeten en wil die na levering ook laten monteren. Het betreft een hardhouten buitendeur met glas. Ik krijg ook graag advies over het juiste hang- en sluitwerk. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Installatie van een voordeur

De oude deur verwijderen en nieuwe voordeur afgehangen, matglas (isoglas ML710) plaatsen, (veiligheidspakket) hang en sluitwerk, brievenbus aanbrengen en deur moet worden afgelakt. Het betreft een voordeur type CanDo ML710 FSC 201,5 x 88 cm van Praxis. Extra specificaties: Massief hardhouten multiplex platen met twee aluminium tussenplaten Middengrijs gegrond Inclusief weldorpel

Buitendeur voorzijde vervangen

Voordeur vervangen inclusief 3 puntsslot en achterdeur alleen 3 puntsslot plaatsen, 1 sleutel voor voor- en achterdeur. Hardhouten voordeur met voldoende licht inval.

Voordeur laten inmeten en afhangen

Ik zou graag een voordeur laten inmeten en afhangen. Gaat om een hardhouten deur met 3 puntsluiting.

Inbraakschade aan de voordeur herstellen

Na poging tot braak is mijn voordeur beschadigd. Er zit een barst in een van de panelen en een zetlat ontbreekt. Betreft een hardhouten deur.

Voordeur inkorten

In verband met met een nieuwe vloer moet er 1 cm van mijn voordeur af. Ik heb een hardhouten voordeur.

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil mijn brievenbus in de voordeur vervangen met een nieuwe brievenbus. In een bruine hardhouten deur. De nieuwe brievenbus mee aanbieden. Graag weer een bruine.

Massieve houten voordeur leveren en afhangen

Ik moet de voordeur vervangen. Vanuit de bouw is niet de beste kwaliteit geleverd. Ik zoek een vakman die een massief hardhouten deur van merbau of meranti kan leveren, het bestaande slot, beslag en driepuntssluiting kan overzetten en de deur kan monteren en afhangen. Afgelakt indien mogelijk. De woning is opgeleverd in 2007. Ik zoek een strakke deur met een raampje. Bijvoorbeeld Bruynzeel voordeur BRZ 45-305 (Avondrood). De huidige deurmaat is 90,5 x 231 cm , 55 mm dik. (Ongeveer maten gemeten met rolmaat) In de huidige deur zit een rand waar een rubberen strip in is geklemd. Deze sluit de deur tochtdicht af. Een goede afdichtingsstrip in de deur heeft de voorkeur. Indien u wel de deur kunt monteren maar niet kunt leveren, dan ontvang ik toch graag uw voorstel voor montage. De voorkeur geniet levering en montage. Bijlage: foto bestaande voordeur met tochtstrip. In afwachting van uw voorstel.

Partners

Partners van Casius