Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten tuinpoort plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten tuinpoort plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten tuinpoort plaatsen

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Ik wil een hardhouten tuinpoort van 3,20 meter lang laten plaatsen met automatische drangers. Het stroom ligt onder de grond en moet alleen even aangesloten worden. Het hek werd aangeraden in het beton te zetten. Eventueel wil ik ook 4 hardhouten schuttingsdelen laten plaatsen met beton palen.

Hardhouten tuinpoort leveren en monteren

Ik zag uw site terwijl ik op zoek was naar een nieuwe poort achter Het is dus gewoon een deur naast de garage. Het moet een stevige poort zijn, met ijzeren frame ertussen en slot en hang -en sluitwerk Maten -hoog 180 + ronding erop van ongeveer 10 cm -breed 100 -geïmpregneerd -Balkjes rondom voor goede en veilige afsluiting Wat zou ongeveer de prijs zijn inclusief afhangen groetjes Marijn Jansen Loon op Zand telefoon

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Tuinpoort van hardhout plaatsen

Ik wil graag een hardhouten tuinpoort geleverd en bevestigd hebben. Het gaat om een poort van ongeveer 90 cm. breed en 2 meter hoog. Hij komt te hangen tussen twee stenen muren in. Nieuw hangwerk is ook nodig. Met ophanging tussen 2 muren en slot.

Hardhouten tuinpoort laten plaatsen

Wij willen graag een tuinpoort (hardhout op frame inclusief slot) laten plaatsen. Tussen ons huis en de vrijstaande garage in. De doorgang is 180 cm breed. Als het mogelijk is willen wij graag een poort van 90 cm breed en de andere 90 cm dicht laten zodat we in het looppad daarachter de vuilcontainers kwijt kunnen.

Houten tuinpoort plaatsen

Ik wil een houten tuinpoort laten installeren, 90 cm breed, totale poortopening is 100 cm. Aan beide kanten van de poort moeten er hardhouten palen geplaatst worden. Tevens wil ik dat er een cilinderslot geplaatst wordt in de poort. Kan iemand mij een prijsopgave hiervoor geven?

Hardhouten poort plaatsen

Wij willen graag een hardhouten tuinpoort laten plaatsen. Er zit nu een poort, die moet vervangen worden.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Er moet een hardhouten tuinpoort worden geplaatst er staan twee betonnen palen rechts en links. We willen de poort kopen bij Praxis.

Vernieuwen tuinpoort

Bestaande tuinpoort uitbreken en afvoeren. Nieuwe tuinpoort plaatsen met 3 slagpluggen per stijl. Hardhouten kozijn groot 92X200cm op bestaande cementspecie neuten [kozijn 10,7x7cm met op boven- dorpel te lijmen afwaterend deel 2,8x10,7cm] deur van watervaste multiplex dik 4cm met 3 stuks roestvrije zware scharnieren. Buitenslot met 3 sleutels. Met muurwerk in aanraking komende delen 2x meniën. Overig schilderwerk door derden. Op verzoek een tekenig aanwezig - te sturen per E-mail. Betreft ook het leveren van de materialen.