Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hardhouten schuifpui plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hardhouten schuifpui plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hardhouten schuifpui plaatsen

Raam in buitenmuur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een raam met glaskwaliteit HR++ ter grootte van 100 cm bij 80 cm. We zijn nog niet helemaal uit of het hardhouten kozijnen zullen worden of kunststof, hangt ook van de prijs af. Het is een buitenmuur op de begane grond, bestaand uit bakstenen en binnenmuur (hoogstwaarschijnlijk) beton. Het komt naast een schuifpui. Waarschijnlijk is er 1 bedrading van 1 lamp die misschien verplaatst moet worden. Bij voorbaat dank.

Hardhouten schuifpui plaatsen

Ik wil een bestaande locketraam vervangen door een enkele schuifpui met HR++ gelaagd dubbelzijdig glas. Het raam is 205 cm breed en 210 cm hoog.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren

Het betreft het repareren/ vervangen van de hefboommechanisme van een houten schuifpui. De hefboomfunctie werkt niet meer, omdat iets afgebroken, waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 20 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Mechanisme hardhouten schuifpui repareren

Schuifpui sluit niet goed af aan de bovenkant en loopt erg zwaar. De pui is vermoedelijk 30 jaar oud. Het is een grote zware schuifpui. Hij is 270 cm hoog en 100 cm breed. Een 2de schuifpui sluit wel goed af maar loopt enigszins stroef. Deze heeft dezelfde afmeting. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en onderhoud van de schuifpuien.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren/vervangen

De hefboomfunctie werkt niet meer waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 10 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Dorpel van de schuifpui vervangen

De dorpel van mijn schuifpui is verrot. Deze wil ik laten vervangen of repareren. Het gaat om een hardhouten schuifpui. De dorpel is ongeveer 2 meter.

Houten onderdorpel van de schuifpui vervangen

Ik wil een hardhouten onderdorpel van de schuifpui laten vervangen/repareren. De dorpel is 3.5 meter lang.

Houten onderdorpel van schuifpui vervangen

De hardhouten onderdorpel van mijn schuifpui heeft rotte plekken. Deze plekken dienen of gerepareerd te worden of de dorpel zal volledig vervangen moeten worden. De schuifpui is 4.20 meter breed.

Hardhouten steunbalk van schuifpui vervangen

De schuifpui rust op een hardhouten balk. Deze balk is gedeeltelijk pulp aan het worden. De schuifpui functioneert nog prima. Graag vervangen van verrotte delen van onderbalk. De pui is ongeveer 2.50 meter. Ik vermoed dat het in 3en kan. De pui is van aluminium.

Schuifpui aanpassen

Ik heb in de kamer een houten hefboomschuifpui van circa 2 meter breed bij 2.50 meter hoog. Ik zou die graag willen laten aanpassen door deze drempelvrij te maken voor een rolstoel. Dit houdt dan in dat de drempel eruit moet en de rails dus lager geplaatst moet worden en de schuifpui zelf aan de bovenzijde opgehoogd moet worden. We hebben een hardhouten schuifpui met dubbelglas.De pui schuift aan één kant, de andere kant zit vast.

Partners

Partners van Casius