Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Golfplaten van een schuurtje verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: golfplaten van een schuurtje verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: golfplaten van een schuurtje verwijderen

Overkapping in de tuin maken

Ik wil in de tuin een overkapping/afdakje van golfplaten laten plaatsen. Vanaf het schuurtje naar het hek. De afmeting is ongeveer 360 x 275 cm. Graag zou ik de totaalprijs willen weten inclusief materiaal. De tuin heeft een achterom.

Schuttingen plaatsen en schuurtje verlengen

Om mijn oprit heen wil ik graag een schutting laten plaatsen, met openslaande deuren (met sloten), zodat er eventueel nog een auto op de oprit kan staan. Dit worden dan 2 deuren waarvan er 1 vaak gebruikt gaat worden (ook om met de fiets door te gaan). De oprit is reeds bestraat. Dit betekent dat er waarschijnlijk tegels en klinkers uit moeten en misschien afgeslepen en een klein deel opnieuw bestraat moet worden. Een schuttingdeur en een gaaspaneel moeten verwijderd worden. Verder staat er naast de oprit een houten schuur die ongeveer 1.50 meter verlengd moet worden. De schuur heeft een dak van golfplaten. Is het mogelijk dat er iemand de schuur en oprit komt bekijken en meten? Tevens dat er samen met mij wordt gekeken hoeveel en welke materialen ik moet bestellen bij de Gamma? Alle materialen wil ik graag laten bezorgen door de Gamma.

Afdak aan de schuur laten maken

Achter in de tuin staat al een schuurtje en daarnaast wil ik een afdakje, zodat je er eventueel kan zitten en je was laten drogen. Het bovendeel mag transparant golfplaten zijn, zodat het licht er goed door heen kan komen. Het gaat om grofweg 3 bij 3 meter. Deze zal gemaakt worden óf aan de schuur, óf op 4 staanders.

Houten schuurtje plaatsen

Er dient een simpel schuurtje van geïmpregneerd hout geplaatst te worden. De hoogte zal 2.50 meter worden, de lengte 3 meter en 2.80 meter breed. Als dak mag er golfplaten gebruik worden. Het schuurtje komt tegen een schutting aan, er zijn dus 3 zijden waarvan 1 zijde met een deur. Er dient eventueel een klein plastic raampje geplaatst te worden.

Houten schuur maken en plaatsen

Ik heb een hoekhuis en wil graag aan de zijkant van mijn huis een houten schuurtje laten maken en plaatsen. De maten zijn: breed; maximaal 140 cm en lengte ongeveer 275 cm. Het schuurtje kan tegen de buitenmuur van mijn huis geplaatst worden. Op de grond wil ik graag tegels van 30 x 30 cm of ?. En ik wil er natuurlijk ook een deur in. Het dak mag met golfplaten PVC dicht gemaakt worden of ?. Ideeën en tips zijn altijd welkom! Het hoeft geen hoogstaand kunstwerk te worden, maar gewoon een net en waterdicht schuurtje waar ik mijn fietsen en tuinspullen in kan zetten. Ik wil graag een totaal prijs en geen uur prijs. Ik kan zelf alle materialen regelen na en in overleg. En gaarne binnen nu en 3 weken te realiseren. Wie o wie heeft tijd en zin in deze klus. Ik hoor graag van jullie.

Overkapping tussen keuken en schuurtje maken

Ik wil graag een overkapping tussen keuken en schuurtje laten maken. Dit zal gebeuren samen met de buren. Het gaat om een overkapping van 210 bij 240 cm, met golfplaten of met veiligheidsglas.

Golfplaten op een schuur vervangen

De polyester golfplaten op het schuurtje dienen te worden verwijderd en daarna afgevoerd. Het gaat om 5 platen van 3 meter lang en ongeveer 1 meter breed. De nieuwe platen dienen door de vakman geleverd en geplaatst te worden.

Houten delen en golfplaten vervangen

De golfplaten van ons schuurtje (17 jaar oud) moeten gerepareerd/vervangen worden in verband met scheuren en lekkages. Bovendien is het hout aan de bovenrand rot en moet vervangen worden. Deze is kapot getrokken door een pergola die hier destijds aan vastgemaakt is. Indien mogelijk, moeten losse palen worden geplaatst om de pergola te behouden en zodat deze niet meer aan de schuur vastzit. De oppervlakte van het schuurtje is maximaal 8 m2. Materialen graag ook meenemen in offerte. Bij voorbaat dank.

Nieuwe poort en golfplaten op schuurtje monteren

Ik wil graag een nieuwe op maat gemaakte tuinpoort. Deze moet ook gemonteerd worden met 1 nieuwe grond paal. Ook mijn stenen schuurtje lekt dus hier zou ik graag nieuwe golfplaten op willen. De oude moeten verwijderd worden en de nieuwe geplaatst. Het schuurtje is 4,80 x 2,90.

Golfplaten vervangen op een schuurtje

Ik ben op zoek naar een vakman voor het vervangen van golfplaten op een schuurtje. Het gaat om ongeveer 20 vierkante meter. De platen zal ik dan bij de Praxis bestellen.