Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Niet goed sluitende deur afstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: niet goed sluitende deur afstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: niet goed sluitende deur afstellen

Deuren en ramen tochtvrij maken

Ik wil mijn ramen en deuren tochtvrij laten maken. Het gaat om: 2 dubbele naar binnen sluitende deuren, 1 dubbele naar buiten sluitende deur, 2 voordeuren en 4 ramen. Deze ramen en deuren bevinden zich op de begane grond, één- en twee hoog. De woning is goed bereikbaar.

Niet goed sluitende deur afstellen

Ik heb een deur die niet goed sluit, er zit een flinke kier tussen. Ik zou dit graag opgelost willen hebben.

Slecht sluitende voor- en achterdeur herstellen

Zowel onze voor- als achterdeur vallen niet goed in het slot. Er zitten kieren met veel tocht als gevolg. Mogelijk zijn de deuren uit het lood of enigszins krom. Onze vraag is of u de deuren zodanig wil repareren dat het goed sluit en dat er geen tocht meer doorkomt. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan wat uw plan van aanpak en kosten zijn.

Klemmende buitendeur laten repareren

Ik wil een klemmende, niet goed sluitende buitendeur laten repareren inclusief bijbehorende elektronische deuropener. Verder het klemmen van de meterkastdeur verhelpen, leistenen deurdrempel repareren en openslaande balkondeur goed laten sluiten (deze kan nu niet met 1 hand dichtgedaan worden). Graag ontvang ik uw aanbod op korte termijn, contact bij voorkeur per mail.

Slecht sluitende balkondeur sluitend maken

Hi, de balkondeur bij mij sluit niet goed en met regen komt er water naar binnen. Ik wil graag het klus met jullie bespreken en de kosten daarvoor.

Kromme voordeur vervangen

Ik wil graag een nieuwe voordeur; de huidige is nogal krom. Het moet dus een goed rechte, goed sluitende voordeur worden met veiligheidsglas vanwege het licht. We willen het geheel natuurlijk wel inbraakveilig hebben, 3 puntsluiting aanbrengen.

Niet sluitende voordeur repareren

Mijn voordeur sluit niet goed aan, er is een spleet te zien aan de onderzijde (horizontaal). Ik wil de deur graag opnieuw laten recht hangen.

Dakramen vervangen

Ik woon in een appartementencomplex uit 1954 op de 2 en 3 etage. De 3e etage heeft een schuin dak met 2 oude dakraampjes die ik graag wil vervangen voor goed sluitende houten raampjes met dubbel glas. Ik ben benieuwd wat me dit kost als ik dit door jullie laat doen.

Niet sluitende nieuwe deur sluitend maken

De voordeur is niet goed in gehangen. Deze deur inclusief 3-puntsluiting dient opnieuw afgehangen te worden en passend te worden gemaakt.

Niet sluitende voordeur en muur repareren

Mijn voordeur sluit niet meer goed na een hardhandige poging een bank door het portaal te verplaatsen. Een scharnier was verbogen, maar na deze recht te hameren bleek de deur alsnog niet goed te sluiten. Ter verduidelijking zijn foto's van de deur en het scharnier meegeleverd. Tevens is de muur beschadigd door de deurklink en een ruitje van de deur gebroken. Om de schade te verhalen heb ik een indicatie van de reparatiekosten nodig, waarna mogelijk tot uitvoering kan worden overgegaan. Telefonisch ben ik overdag moeilijk bereikbaar maar op mail wordt altijd gereageerd.