Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen tafel laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen tafel laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen tafel laten repareren

Glazen tafel repareren

Ik heb een glazen tafel van 70 x 130 cm, hoog 39 cm, met onder en bovenblad (zie foto's). Aan 1 kant zitten beide poten los. Wat kost het om deze weer aan het blad vast te maken/verlijmen? Het is een erfstuk en heeft dus betekenis voor ons.

Glazen tafel laten repareren

Ik heb een salontafel met een rond glazen blad (diameter ca. 25 centimeter, circa 5mm dik) asymmetrisch rustend op een enkele metalen voet (diameter ca. 4 cm). Na een val is de glasplaat losgekomen. De plaat dient onzichtbaar gelijmd te worden. Ook heb ik nog eenzelfde tafel die eerder op een verkeerde manier is gelijmd. Deze zou moeten worden losgemaakt en opnieuw op de juiste manier vastgelijmd moeten worden. Ik kan ze zelf komen brengen.

Salontafel repareren en herstellen

Herstellen van mijn salon tafel. 1 diepe deuk zijkant 1 diepe kras bovenop blad Glazen plaat 30 x 60 cm Bij werken kleine krasjes boven blad

Kersenhouten tafel vermaken

Heb een vierkante glazen tafel met kersen houtwerk erom heen. Wil van het houtwerk een gekruist onderstel laten maken, zodat ik er een rond glazenblad op kan leggen.

ik ben op zoek naar een timmerman die ...

ik ben op zoek naar een timmerman die mij kan helpen . Het is namelijk zo, ik heb een glazen tafel van 2,10 m lang en 90cm(b) met een dikte van 15 mm ook heb ik nog 4 glazen platen van ongv 1 meter en 30cm (b)die verscheept moeten worden naar het buitenland . Maar daarvoor heb ik een houten bekistingen nodig die de tafelblad en de platen zou beschermen.Deze moeten goed ingepakt worden, met bv piepschuim , noppefolie etc. Ik hoop zo spoedig mogelijk op een reactie van u ,

De werkzaamheden bestaan uit 2 ...

De werkzaamheden bestaan uit 2 onderdelen: 1) Het maken van blad dat gebruikt zal worden als bar. Het blad kan worden bevestigd aan de aan zijkanten waar het tussen 2 muren is geklemd. Poten zijn dus niet nodig. Maten van het blad: 230cm (lengte) x 50cm (breedte) x 7cm (dikte aan de zijkant) Materiaal van het blad: MDF Kleur van het blad: glanzend wit (geen hoogglans) 2)Aanpassing salon tafel • Het maken van een gat Maten: 40 cm x 6 cm) • Rond het gemaakte gat 4 sleuven frezen zodat hier (aangeleverd) glazen platen in gemonteerd kunnen worden Maten: 2 sleuven: 50 cm (lengte) x 0.4 mm (dikte) 2 sleuven: 16 cm (lengte) x 0.4 cm (dikte)

Het gaat om het plaatsen van glazen ...

Het gaat om het plaatsen van glazen gedeelten voor een salon tafel en een eet tafel. Het glas moet binnen in het tafel blad geplaatst worden.