Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen schuifdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen schuifdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen schuifdeur plaatsen

Glazen schuifdeur plaatsen

Er dient een glazen schuifdeur gerealiseerd te worden van 3 meter hoog en 1 meter breed om zo een afscheiding te maken.

Schuifdeuren en wand plaatsen

In december gaan we verhuizen. Hier willen we een glazen schuifdeur c.q. glazen wand plaatsen tussen woonkamer en de hobbyruimte. Deze ruimte zal een slaapkamer worden. Tussen woonkamer en hobbyruimte is nu een open doorgang van 170 tot 200 cm. Die willen we nu afsluiten, maar wel op zo'n manier dat er nog lichtinval is vanuit die ruimte. We denken daarom aan melkglas of in ieder geval glas, waarbij niet direct zicht is vanuit de woonkamer op de slaapkamer. Stalen frame. Hopelijk kan er in de eerste week van december iemand in ons nieuwe huis langskomen om te bekijken en in te meten!

Stalen deur en stalen wand plaatsen

Van de woonkamer naar de gang hebben wij nu een normale standaard deur, met daarboven nog een stukje (ongeveer 15cm) glas tot aan plafond. Dit willen wij graag laten vervangen voor een stalen taatsdeur met 3 vlakken glas erin. Daarnaast hebben wij ook nog een schuifdeur van vloer tot aan plafond naar buiten, dit wordt nu door middel van een glazen wand (ongeveer 1.10 x 1.10) afgescheiden, zodat je niet naar buiten kan vallen. Ook dit willen wij graag vervangen voor een glazenplaat omhuld met staal ( zelfde sfeer als de deur). Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de deur en scheidingswand.

Deuren vervangen door schuifdeuren

In ieder geval 1 x schuifdeur realiseren. Foto 1, keuken. Er zit boven de deur een glazen bovenplaat, is dit een probleem voor een schuifdeur? Bestaande deur naar schuifdeur maken. Ook slaapkamerdeur schuif maken. Deuren zijn 93 cm breed.

Offerte voor glazen tussenwand met schuifdeur

Voor mijn nieuwe woning in Utrecht ben ik op zoek naar een glazen tussenwand met schuifdeur om het slaapgedeelte af te scheiden zonder veel licht te verliezen in mijn woonkamer. Zou u mij een offerte kunnen doen aan de hand van de tekening in de bijlage? De precieze maten weet ik nog niet, maar u kunt in deze order van grootte denken.

StoreMax schuifdeur opmeten en monteren

Ik wil graag een bestaande Storemax glazen schuifdeur (kast met 4 deuren) vervangen door een spiegeldeur. Als het kan graag meten, bestellen en plaatsen, in overleg met mij. Grove maten: breedte 87 cm en hoogte 260 cm. Breed aluminium profiel. Er hoeven dus geen rails op de grond of het plafond want die zijn er al. Op instructie van de vakman kan ik zelf ook preciezer meten.

Halletje maken van glas met stalen kozijnen

Graag ontvang ik een offerte voor een schuifdeur van 2,5 meter bij 2,5 meter, om zo een glazen halletje te maken. Het is een binnenhalletje met aan de zijkant een toilet waarvan een kant dicht wordt gemaakt. Er is dus een schuifpui nodig ter entree naar de keuken. Kunt u een indicatie geven qua kosten? Alvast bedankt voor uw reactie.

Rails van de schuifpui vervangen

Mijn rail van de schuifdeur is stuk: de schuifpui wil niet meer open en dicht. Vermoedelijk moeten de rails en de rollers onder de deur vervangen worden. Het is een vrij zware deur van kunststof, glazen dubbel glas (zie de foto in de bijlage). De breedte van de schuifdeur zal ongeveer 4 meter zijn.

Opdekdeuren en een glazen schuifdeur plaatsen

Ik wil graag 4 opdek binnendeuren laten inmeten, leveren en plaatsen. Verder hebben wij een glazen schuifdeur gekocht met rails en alle bijbehorende bevestigingsmiddelen. Wij willen die laten plaatsen aan een holle wand. De deur komt in de gang, voor de slaapkamer. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Ventilatierooster in een glazen schuifdeur repareren

Het ventilatierooster in de glazen schuifdeur sluit niet meer. Afmeting ongeveer 60 x 8 centimeter. Het betreft een aluminium schuifdeur.

Partners

Partners van Casius