Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas in voordeur vervangen door hout? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas in voordeur vervangen door hout. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas in voordeur vervangen door hout

Buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten

Ik wil in de entree van onze woning het kozijn met de voordeur laten vervangen. Ik wil een nieuw houten kozijn met in het midden een houten taatsdeur en aan beide zijden glas. De afmeting is ongeveer 240 cm hoog en 150 cm breed. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Deuren afhangen

Deuren afhangen: 1 maal een voordeur monteren en afhangen, een Cando 630 2 maal een achterdeur afhangen 4 maal een binnendeur afhangen, dat zijn stompe paneeldeuren zonder glas Voor alle buitendeuren geldt: monteren glas, scharnier, slot, etcetera De bestaande buitendeuren eruit halen en mogelijk afvoeren. Vooraf de deuren inmeten. Ik ben zelf aanwezig (indien gewenst). Voor de kerst wil ik het afgerond hebben.

Glas in voordeur vervangen door hout

Ik zoek iemand voor het vervangen van het glas in onze voordeur door hout. Het is een stuk van 1 x 1.5 meter, ongeveer. Er is een foto van de deur.

Voordeur en kozijn vervangen

Ik wil graag mijn voordeur en kozijn vervangen, normale standaard maat. Ik wil een dichte deur zonder glas erin een brievenbus erin en het slot van mijn huidige deur erin laten plaatsen. In de goedkoopste variant die er is. Graag had ik hiervoor een offerte gehad.

Deur afhangen

Ik wil een voordeur van Praxis laten monteren. De sluitingspunten van mijn oude deur wil ik overnemen naar de nieuwe. De nieuwe deur moet in 2 worden gezaagd (het is een duo deur) en gemonteerd, door middel van een extra scharnier. Het glas moet in de deur geplaatst worden, net als de sluitingspunten, beslag en brievenbus.

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?

Voordeur op maat laten maken en monteren

Ik wil een voordeur van Gamma op maat laten maken en door jullie laten monteren. Het gaat om de: Belevenis met mat glas blanke bies vanaf € 820.00. Ook brievenbus, glas en deurknop erin laten zetten. Licht grijs voorbehandeld. Ik wil de deur wit laten verven. Ik ben benieuwd wat dit gaat kosten en op welke termijn het mogelijk is. Mijn afmetingen zijn 201 cm en 92 cm. Inmetern en later de deur inhangen.

Voordeur en voorzetramen renoveren

Wij willen de ingang van ons huis uit 1907 renoveren door de voordeur te vervangen en de zijlichten en bovenramen te voorzien van voorzetramen. Indien prijstechnisch of uitvoeringstechnisch interessant staan we er ook open voor het geheel inclusief kozijnen laten vervangen. Dit hangt af van het advies dat u uitbrengt. Let wel, we willen wel het glas in lood behouden, vandaar het idee van de voorzetramen. Niets aan ons huis is recht dus daar dient stevig rekening mee gehouden te worden. Het geheel moet sterk inbraakwerend en geluidswerend worden uitgevoerd daar we aan een drukke doorgaande weg zitten. Wij denken op dit moment aan een klassieke uitvoering deur welke bij ons huis past en hebben een sterke voorkeur voor een deelbare voordeur in RAL 5013 waarbij de kozijnen in RAL 9010 uitgevoerd moeten worden. Alleen een prijs is voor ons niet genoeg, uit uw reactie en bijbehorend advies moet blijken dat u ervaring heeft met dit soort klussen. Mocht u vragen hebben of is alles u niet geheel duidelijk dan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we het een en ander eventueel eerst door kunnen spreken.

Voordeur afhangen

Buiten voordeur afhangen. Een houten deur. Inclusief het aanbrengen van een brievenbus, hang- en sluitwerk en glas. Ik heb de deur nog niet besteld en weet dus ook nog niet of de deur afgelakt moet worden. Een standaard maat deur. Wat gaat het kosten om de deur in te hangen en eventueel te verven?

CanDo ML650 voordeur plaatsen

Wij willen graag een Cando voordeur gekocht via praxis laten plaatsen. Dit gaat om de Cando ml650, blank glas dient gemonteerd te worden, deurkrukset, brievenbus, drie scharnieren en slot. Geen driepuntssluiting. De huidige deur heeft ook drie scharnieren. De oude deur verwijderen en optioneel ook afvoeren.

Partners

Partners van Casius