Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas monteren in binnendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas monteren in binnendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas monteren in binnendeur

Nieuwe houten achterdeur monteren

Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten achterdeur met HR ++ glas, 4 scharnieren, een dievenklauw en een ventilatie rooster. Ook zal de onderdorpel vervangen moeten worden.

Taatsdeur tussen woonkamer en hal monteren

Taatsdeur tussen woonkamer en hal. 127cm breed en 209 cm hoog. Taatssysteem om 20 van de wand Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur inmeten en monteren

Taatsdeur tussen hal en huiskamer er zit geen kozijn in. Hoogte 200 cm en breedte 96 cm. Graag opmeten en monteren. Zwart staal met slank profiel (met 3 raams glas).

Aluminium taats schuifdeuren en een douchewand monteren

Ik wil graag twee taats-schuifdeuren, breedte 100 cm hoogte 200 cm in mijn inbouwkast. En een douchewand met een breedte 45 van cm en een hoogte van 210 cm. De taatsdeuren graag uitgevoerd in aluminium met slank profiel (met glas).

Binnendeur laten monteren

Ik heb bij Praxis een binnendeur gekocht met handvatten, glas en slot. Er zal een gat moeten worden gemaakt voor het handvat en de deur zal er moeten worden ingezet. Het glas is los geleverd. Gehele deur is reeds geleverd. Scharnieren zitten nog in de oude deur en kunnen er afgehaald worden en op de nieuwe deur worden gedraaid. Dus welk bedrag voor de hele klus.

Aluminium taatsdeuren monteren

Ik wil taats deuren van de keuken naar kamer sponingmaten zij 2400 mm hoogte 1500mm breed met 2 deuren en een verdeling met 4 ruiten Aluminium met slank profiel (met glas)

Aluminium taatsdeuren monteren

Tweee taatsdeuren plaatsen: - 1 deur wordt 250 cm breed bij 2,5 meter hoog (de breedte zal in twee delen verdeeld worden) - 1 deur is 100 meter bij 2,5 meter hoog Aluminium met slank profiel (met glas). Plafond en vloer zijn van beton. De woning gaat volledig verbouwd worden. De verwachting is dat de deuren in oktober geplaatst kunnen worden.

Stalen taatsdeuren monteren

Ik wil graag stalen taatsdeuren tussen het woongemeente en de hal. Twee deuren van 75 cm per stuk in een opening van 150 cm. Staal of aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond is van beton (zal gepleisterd worden) en de vloer ook. Op de vloer komt vloerverwarming en PVC. De bouw is nog bezig. Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor de dubbele taatsdeuren?

Nieuwe deur monteren in tuinschuur

I would like to order a new door from your shop. It is a standard size. 2.11 x 88 metres. Model: Wooden Lundia deur "Ben" met blank glas. The website says there is a thuisbezorged service for 39 euro. Does this include installation? If not, how much does it cost for the installation?

Taatsdeuren maken en monteren

Het maken van taatsdeuren. Afmetingen zijn 94 x 260 cm. Materiaal is staal met glas. Graag een prijs met en zonder montage, mits mogelijk.

Partners

Partners van Casius