Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas monteren in binnendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas monteren in binnendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas monteren in binnendeur

Glas monteren in binnendeur

Namens een klant wil ik het volgende laten installeren: Bij de klantbestelling is het verkeerde glas besteld. Dus voor de klus het glas monteren in een binnendeur. Rekening kan naar Praxis Dronten.

Glazen binnendeur monteren

Ik heb twee deuren aangeschaft van glas die gezandstraald moeten worden en geplaatst moeten worden in een bestaand kozijn waar nu een houten deur in zit. De deuren zijn ongeveer 190 cm bij 85 cm. Het moet geen dubbel glas zijn.

Taatsdeuren in huis monteren

Wij willen 2 taatsdeuren: 1 vanuit de hal naar de woonkamer. En 1 vanuit de hal naar de speelkamer. De afmetingen bedragen ongeveer 92 centimeter breed en 212 centimeter hoog. Onze voorkeur gaat uit naar smal hout met blank glas in 4 vlakken.

Deuren binnen laten monteren

Ik heb 2 nieuwe binnendeuren die geplaatst/ afgehangen moeten worden. Het zijn stompe deuren waar al glas in geplaatst is. Alleen de onderzijde zal op maat geschaafd moeten worden. De oude deuren verwijderen wij zelf.

Aluminium pendeldeur monteren

Aluminium met slank profiel (met glas).

Schuifdeuren van hout met glas monteren

Wij zijn op zoek naar glazen deuren voor de scheiding tussen keuken en woonkamer. Bij voorkeur in een onzichtbare rails. De hoogte is 263 cm en de breedte is ongeveer 450 cm. Graag ontvangen wij een totale prijs. Hout (met glas)

Schuifwand met deuren en vaste panelen maken

Wij wonen sinds 2 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben de wens om in de woonkamer een tussenwand met schuifdeuren te laten monteren van staal met glas en met een roedeverdeling. De breedte is 280 cm en we willen aan beide zijden een vast paneel van 70 cm Verder een dubbele schuifdeur van in totaal 140 cm breed. Er ligt hier een tegelvloer met vloerverwarming. Daardoor kan er geen montage aan de vloer plaatsvinden en moet het systeem aan het plafond komen. We willen een roedeverdeling met 3 glasvlakken: boven en onder een gelijk vlak en in het midden een groter vlak. We ontvangen graag uw offerte.

Dubbele pendeldeur monteren

Ik wil een taatsdeur plaatsen tussen de hal en de woonkamer. Het moet een taatsdeur van 265 bij 190 cm zijn met glas erin en van staal.

Schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren

Hebben een open trap. Willen deze graag dicht maken aan de hand van schuifdeuren (onder de trap bevind zich een voorraadkast). Graag twee schuifdeuren, 1 dichte kant en 1 met glas.

Dakkoepel leveren en monteren

Kunt u mij een offerte sturen voor een dakkoepel van: Binnenmaat 100 x 100 cm, helder glas dubbelwandig,met ventilatie stand, handmatige bediening, met dak opstand,( is dit in pvc of polyester ? ) Binnenmaat 50 x 100 cm, helder glas dubbelwandig,met ventilatie stand, handmatige bediening.

Partners

Partners van Casius