Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaten monteren

Houten binnenwand plaatsen met schuifdeur en bovenlichten

Ik wil het achterste deel van de doorgebroken woonkamer weer als extra slaapkamer gaan gebruiken zoals ooit origineel de situatie was. Er moet dus weer een scheidingswand komen (houten frame met gipsplaten) met een schuifdeur erin die in deze nieuwe wand wegvalt. Bovenin de scheidingswand smalle vaste bovenlichten (circa 30 cm hoog) met helder dubbel glas voor lichtinval. Plafondhoogte is 2,54 meter en de breedte op de plek waar de tussenwand moet komen is 2,60 meter.

Gipsplaten plaatsen of glasvezelbehang

Op tweede verdieping 2 wanden nu met hout/ MDF afgewerkt. Dit is incl. trapgat. Dit willen we mooi afgewerkt hebben. Muren zijn 4,5 mtr en 4,8 mtr lang. Plafond is ongeveer 3 meter hoog.

30 m2. gipsplatenplafond (BG) met inbouwspots aanbrengen

Oude plafondplaten verwijderen en afvoeren en nieuw gipsplaten-plafond aanbrengen met inbouwspots en afwerken. Het gaat om circa 30 m2. woonkamerplafond op de begane grond.

Plafond renoveren

De uitbouw heeft gipsplaten. Boven de keuken aansluitend is betonnen gestucte plafond flink beschadigd. Rest van T plafond kan wel een lik verf gebruiken. Ik wil graag dat dit weer 1 mooi aantoonbaar geheel word voor een mooi prijsje. Ik heb totaal geen idee van de kosten dus ontvang graag een vrijblijvende offerte/kosten indicatie.

Een verlaagd plafond maken

Ik wil een verlaagd plafond in de keuken laten maken. Ongeveer 10m2. Materiaal gipsplaten. Schroefgaten en naden dichtsmeren. Niet stucen en niet verven.

Zachtboard plafonds vervangen voor gipsplaten en glad stucen

15 mei krijgen wij de sleutel van onze woning. Plafonds in de eetkamer, woonkamer en tuinkamer heeft nog zachtboard plafonds. Deze zouden wij (onder andere in verband met brandveiligheid) willen vervangen door een gipsplaten plafond. Het gaat om een oppervlakte van circa 55 m2. Daarna de plafonds glad stucen.

Zachtboard plafond laten vervangen

Ik wil in de woonkamer het zachtboard plafond laten vervangen door een plafond met gipsplaten. Dit moet ook weer netjes worden afgewerkt. Daarnaast in de badkamer ook het plafond vervangen. Al met al samen ca 32 m2. Het is de bedoeling dat de situatie in de badkamer vochtbestendig wordt, deze ruimte is 1.5 x 2.5m.

Gipswanden vervangen in "klompenhok"

In zgn "klompenhok" op begane grond is de gipswand zwaar aangetast door zwartschimmel. Deze platen moeten vervangen worden. Zeer geringe oppervlakte, ongeveer 4-5 groene gipsplaten vereist.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.

Montage binnendeur en kozijn

Boven op zolder moet een nieuw kozijn geplaatst worden voor de nieuwe binnendeur in de maar 211.5 x 88 stomp. Hiervoor zal ook een deel van de oude constructie van de wand houten balken met gipsplaten voor aangepast moeten worden. De gipswand zal dus opnieuw opgebouwd moeten worden. Het materiaal gaan wij zelf in voorzien.

Partners

Partners van Casius