Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaten plafond aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaten plafond aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaten plafond aanleggen

Gipsplaten plafond aanleggen

Ik wil een klus laten uitvoeren. Namelijk een gipsplaten plafond laten plaatsen. Met een oppervlakte van ongeveer 24 m2.

Plafond verlagen

Momenteel hebben wij een houten balk plafond in de woonkamer en keuken. Dit plafond willen we verlagen en strak maken door middel van gipsplaten zodat het een strak geheel is. Het plafond is ongeveer 35-40 m2. Ik wil geen spotjes in het plafond maar het mag eventueel wel in de offerte.

Oude plafond door gipsplaten vervangen

Oude plafond van woning vervangen door gipsplaten. Oppervlakte per verdieping 45m2 ongeveer. Materialen worden zelf aangeschaft. Wij zijn voornemens een woning te kopen maar we willen graag weten wat bepaalde kosten zijn. Dus graag vrijblijvende offerte.

Verlaagd plafond aanbrengen

Ik zoek iemand die een verlaagd plafond aan kan brengen van circa 80 m2 op de begane grond. Huidig plafond is van beton. 13-15 cm verlagen er dienen 6 cm hoge (bij 13 cm breed) ventilatie slangen door te kunnen. Houten frame met rachels ter behoefte van gipsplaten met stucwerk. Gipsplaten en stucwerk komt later en doen we zelf. De woning is goed bereikbaar.

Plafond maken en kelderluik vernieuwen

Ik wil graag het schuine plafond van ongeveer 11 m2 in de slaapkamer isoleren en afwerken met gipsplaten, zodat het klaar is voor de stukadoor. Ook zoeken we een oplossing voor het kelderluik in de keuken, zodat deze gemakkelijk open kan en open kan blijven staan.

Nieuw plafond plaatsen

Oude systeemplafond slopen en een nieuwe plafond plaatsen van gipsplaten met spotverlichting. Het gaat om 8 m2 keuken en 1 m2 toilet met elektrische ventilatie. Materialen: Metal frame Agnes plafond platen

Gipsplafond aanbrengen

Hard betonnen plafond. De vorige bewoner heeft een gipsplafond gemonteerd en daaroverheen heb ik Pir platen aangebracht. Nu wil ik nieuwe gipsplaten aanbrengen in het plafond in keuken, afmetingen 240 x 296 cm en dan weer de Pir platen terug hangen.

Gipsplaten plafond vervangen

Het gaat om het vervangen van plafonds van 5 kamer. Het is totaal ongeveer 50 m2. Volgens mij gaat het om gipsplaten.

Verlaagd plafond plaatsen

Ik zou graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen waar (LED) inbouwspotjes in gezet kunnen worden. Het plafond moet zo'n 7-8 cm omlaag. Het gaat om de totale begane grond: woonkamer, keuken en hal. Alles bij elkaar zo'n 50 m2. Gewone gipsplaten zijn prima. Moet wel op korte termijn kunnen gebeuren.

Gipsplafond plaatsen in de badkamer

Het oude plafond in onze badkamer is verwijderd. Er is nieuwe bedrading aangelegd en steunlatten zijn geplaatst. Graag willen wij gipsplaten laten plaatsen (voorzien van gaten voor spotjes en twee ventilatoren). Het gaat om een plafond van ongeveer 10 m2.

Partners

Partners van Casius