Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gips plafond maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gips plafond maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gips plafond maken

Gips plafond maken

Ik ben op zoek naar iemand die een gips plafonds in een bungalow woning voor mij kan installeren van 130 m2.

Vervangen plafond na waterschade

Ik vermoed dat het plafond gips is, of mogelijk zachtboard. Het plafond (ongeveer 9 m2) heeft waterschade gehad en ik ben ervan overtuigd dat deze vervangen moet worden. De verzekering heeft gevraagd om een gespecificeerde offerte toe te sturen om te kunnen bekijken of ze de kosten hiervoor goed zullen keuren. Mijn vraag is het maken van een gespecificeerde offerte en het uiteindelijk repareren van het plafond zelf. De kamer met waterschade is volledig leeg.

Tussenwand plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een voorzetwand van plaatmateriaal. Afmeting 450 cm breed en 250 cm hoog. Materiaal: gips op houten platen gemonteerd op het frame. Het plafond is van gipsplaat met plastic schroten, de vloer is van beton. De achterwand kan vochtig worden. Geheel glad opleveren. (klaar om te sauzen).

Pendeldeuren laten installeren

Ik wil graag 10 houten taatsdeuren laten installeren van 300 x 93 cm met een Argenta Pivotica scharnier. De deuren met scharnieren zijn compleet, ze dienen alleen in de openingen gemonteerd te worden. Het plafond is van gips met een houten balk in de opening. De vloer is PVC op beton.

Plafond met inbouwspots in de badkamer en toilet plaatsen

Wij hebben een toilet van 1 x 1,50 meter en een badkamer van 2,10 x 2,60 meter. We willen graag inbouwspots plaatsen. Er zullen hiervoor verlaagde plafonds geplaatst moeten worden met gips, de spots geplaatst en alles volledig afgewerkt.

Voorzetwanden, tussenwanden en dergelijke plaatsen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die werkzaamheden kan uit voeren in een appartement waar wij 2 appartementen in creëren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Voorzetwanden plaatsen met isolatie, miofol en gips - Scheidingswanden plaatsen met isolatie, gips - Optioneel: overal achterhout - kozijnen en deuren leveren en plaatsen, inclusief voordeuren. - Plafond dichten op bestaande ragelwerk Let op: alles moet brandwerend zijn Extra: vloer behalve badkamers en overloop voorzien van fermacel isolatie platen, geluidsdempend

Verlaagd plafond plaatsen

8 m2 verlaagd plafond gips plus inbouwspots. hal met overloop gaten boren voor de spots.

Plafond verlagen, afwerken met gips en spots monteren

Ik wil het plafond verlagen. Dit is ongeveer 8 mm en dit moet worden afgewerkt met gips en een gat in het gips zodat mijn eigen stukadoor alleen hoeft te stucen. Het gaat om een plafond van totaal 9,3 m2.

Verlaagd gips plafond maken

Een verlaagt plafond maken nieuw met gipsplaten en aftimmeren ongeveer 15 m2.

Tussenwand en gipsen plafond plaatsen

Ik wil graag 30 m2 gips tussenwand en 16 m2 gipsplafond plaatsten. Er moet nog wat meer gedaan worden in het appartement. Zou er iemand langs kunnen komen?

Partners

Partners van Casius