Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel in oude staat herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel in oude staat herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel in oude staat herstellen

Houten kozijnen vervangen/repareren en dubbelglas aanbrengen

Houten kozijnen op 1e en 2e verdieping zijn in slechte staat (zie foto voor aanzicht gevel). Deze moeten worden gerepareerd/deels vervangen. de erker op de 1e verdieping heeft nu nog enkel glas. hier willen we dubbelglas. Glas in lood willen we behouden. Alle drie de ramen kunnen nu open (schuiven). dit moet zo blijven voor minimaal 1 raam ivm grote meubelstukken (hoeft niet per se schuiven, als raam maar goed open kan)

Gevel in oude staat herstellen

Wij willen de gevel terug brengen in de oude staat. Waar nu een deur is willen we een kozijn laten plaatsen en de deur terug plaatsen op de oude plek. Tekening kan ik via email nasturen. We willen een vrijblijvende offerte, zodat meteen ingeschat kan worden wat er precies moet gebeuren. Wij weten dus niet of alleen het binnenwerk vervangen moet worden of het hele kozijn. De raamkozijnen vallen onder de verantwoordelijkheid van VvE. De opdracht zal dus plaatsvinden na het goedkeuren van de offerte door de VvE.

Raam plaatsen in zijmuur

Wij wonen in Diemen Zuid en we willen graag meer licht creëren in onze woonkamer door middel van een raam te plaatsen in de gevel die staat aan de zuidkant. Hierbij moeten we rekening houden met de privacy van de buren dus 't dient melkglas te zijn of glazen bouwstenen. Dit in overleg met jullie. Maten ongeveer 1 meter bij 0.50 cm.

Houten schuur laten verplaatsen

Onze houten schuur staat in de tuin naast een openbaar weg. We willen hem graag 90 graden draaien en ongeveer 80 cm naar de gevel verplaatsen, tegen het huis aan. De schuur is 3 meter diep, 4 meter breed en 2,48 meter hoog.

Gevelbekleding plaatsen

Bij een nieuwbouwwoning van 4 lagen moeten aan 2 zijdes gevelplaten, ofwel vezelcement ofwel HPL MEG, worden geplaatst. Aan beide zijdes staat een andere woning die een deel van de gevel afdekt. Het deel dat niet afgedekt wordt, moet bekleed worden met de gevelplaten. Het betreft ongeveer 110 m². Ik zal de materialen zelf aanschaffen en ontvang graag een offerte voor de montagekosten.

Gevel bekleden met Keralit

Graag een offerte voor het bekleden van 2/3 van een achtergevel. Hieronder staat een overkapping waarvan de platen verwijderd dienen te worden in verband met de opbouw van een steiger. Gevel bestaat uit 83 stenen hoog bij 6.10 meter breed. Stenen beginnen te scheuren te vertonen en voegen vallen eruit, dus impregneren of opnieuw voegen is waarschijnlijk geen optie.

Staldeuren vervangen

Bij onze boerderij staat een voormalig koetshuis waarvan de twee staldeuren moeten worden vernieuwd. De deuren zijn ruim 2 meter hoog, 1 meter breed en van hout. Deze deuren moeten in zijn geheel vervangen worden. De staldeuren zijn van hout met verticale planken aan de voorzijde, per deur drie scharnieren in de gevel. Graag advies en een offerte.

Houten balkon aan een houten gevel maken

Ik wil een houten balkon van ongeveer 4.50 bij 2 meter aan de zijgevel van mijn houten woning. Balkon moet op kolommen komen die gefundeerd zijn. (Woning staat op veengrond). Het aanwezige raam moet vervangen worden door een openslaande deur.

Voordeur en raam verplaatsen

Graag willen wij onze voordeur van de entree laten verplaatsen met ±1 meter. Naar rechts, waar nu een raam zit. Een nieuw raam plaatsen waar huidige deur nu staat. Deur en raam worden dus omgewisseld. Een nieuwe deur en een raam leveren. Waar het raam zit de gevel verder open maken en waar de deur zit de gevel dichtmaken om het raam te kunnen plaatsen. Aan de buitenzijde is het een gemetselde gevel. De binnenmuur is van beton.

Houtwerk buitengevel renoveren

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor herstelwerkzaamheden voor houten gevel voor een mogelijke koophuis. Het betreft houten gevelbalk boven de raamkozijnen (kunststof) waarbij verf afbladert. Tevens betreft het herstelwerkzaamheden voor houten dakgoot. De balken zijn ongeveer 5 meter breed. De staat (houtrot en dergelijke) is onbekend. Graag een ruime schatting van de kosten.