Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geluidsisolerende deur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geluidsisolerende deur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geluidsisolerende deur plaatsen

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen met een afmeting van 267,5 cm hoog x 323 cm breed. Moet een geluidsisolerende wand zijn. Deze wand plaatsen tegen bestaande wand. Begane grond, parkeren voor de deur.

Geluidsisolerende deur plaatsen

Ik wil de voordeur van mijn etage/appartement graag laten vervangen door een geluiddichte deur van goede kwaliteit. Keuze en aanschaf graag in overleg. Ik zal de afmetingen van de deur doormailen.

Geluidsisolerende deur plaatsen

We hebben een guest-room die verbonden is aan onze woning. We zoeken naar een mogelijkheid deze deur te isoleren zodat de gasten geen last hebben van ons en vice versa. De deur moet wel gebruikt kunnen worden als we voor en na boekingen de ruimte moeten betreden en op den duur willen we de guest-room weer betrekken tot onze eigen woning, dus het moet een simpel te plaatsen oplossing zijn die weinig sporen nalaat als we het weer willen verwijderen. Daarnaast willen we niet dat het aangezicht wordt aangetast; het is een vrij zichtbare deur in onze woning.

Geluiddichte voordeur maken en plaatsen

Mijn voordeur vervangen door een zo goed mogelijk geluidsisolerende (twee kanten op) nieuwe deur. Het betreft een voordeur in een appartementencomplex, die aan de buitenzijde in het trapportaal uitkomt. De deur is 83 x 212 cm. Het kozijn is van hout.

Kozijn plus binnendeur met een slot plaatsen

We willen graag een binnendeur met een buitendeurslot laten plaatsen. De deur komt namelijk binnen, maar door woningscheiding heeft het ook een buiten deurfunctie. Er dus een kozijn geplaatst worden en boven het kozijn moet een geluidsisolerende wand worden geplaatst. De deur komt in de bestaande gang, haaks op een vlakke wand en tegen de rechthoekige balk van de trap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaapkamerdeur vervangen voor een geluidsisolerende deur

Ik wil de slaapkamerdeur laten maken. De deur willen we graag laten vervangen. We willen graag een geluidsisolerende deuren. Ik wil graag dat de vakman alle materialen ook mee aanbiedt. De kamer is 16 vierkante meter groot. Graag wil ik advies over de kosten en ik ontvang graag het telefoonnummer van het bedrijf dat dat doet.

Kozijn en binnendeur vervangen

In een praktijkruimte in Doetinchem. Het vervangen van een bestaand binnendeurkozijn met een bestaande deur voor ander kozijn en geluidsisolerende deur waarvoor ik voor de deur al een offerte heb van een toeleveringsbedrijf. Deur en kozijn hoeven dus niet geleverd te worden, wel inmeten en plaatsen. Graag meedenken over exacte maatvoering.

Trapgat met geluidsisolerende deur dichtmaken

Ik wil mijn zolderkamer voorzien van een geluidsisolerende deur of gordijn. De afdichting komt direct voor een trap en zal naar buiten moeten openen waar ook een badkamerdeur in dezelfde richting opent. Ze openen naar elkaar toe. De doorgang naar de zolder is vrij smal dus daar kan niet veel vanaf. Gordijn op een roede of iets dergelijks is misschien een optie?

Geluidsisolerende voordeur plaatsen

De voordeur van mijn woning is scheef getrokken en ik zou graag deze deur willen vervangen. Momenteel zit er een dunne standaard voordeur in en flinke kieren aan de zijkant en onderkant. In verband met verkeerslawaai moet de ingang zoveel mogelijk geluidsdicht zijn. Daarbij moet de voordeur voor de VVE wel hetzelfde eruit blijven zien met een patrijsraam en een brievenbusopening. Kleur is mij wel bekend. Ik zou graag in contact komen met iemand die dit denkt te kunnen en die een voorstel kan doen wat betreffende betere geluidsisolatie.

1. het leveren van 2 binnendeuren type ...

1. het leveren van 2 binnendeuren type Skantrae Skanselekt SKS 1217 stomp 830x2315mm 2. het afhangen hiervan excl. levering hang en sluitwerk (reeds aanwezig) 3. het leveren van 1 38dB geluidsisolerende woningentreedeur, Berkvens Bergron, stomp, in afmeting 830x2700mm met valdorpel 4. het afhangen hiervan; 5. het leveren en monteren van nieuw kozijnhout 102x50mm, kader 830x2700mm, vuren, tbv woningentreedeur in dubbele kierdichting d.m.v. houten lat, voorzien van RVS scharnieren, verzonken slotkast en slot excl. cylinder. montage kozijn cf tekening die ik op aanvraag kan aanleveren, maar grofweg een standaard kozijn met houten lat aan binnenzijde getimmerd voor dubbele kierdichting. Bevestiging aan 1 zijde op metselwerk, 1 zijde op HSB wand. Boven deur HSB rekje timmeren