Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele achterpui vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele achterpui vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele achterpui vervangen

Gehele achterpui vervangen

Momenteel hebben wij een aluminium schuif achterpui. Deze willen wij graag laten vervangen voor een houten variant. Huidige breedte: 265 cm (incl. kozijn) Huidige hoogte: 213 cm (incl. kozijn) Gewenste breedste: 265 cm (incl. kozijn) Gewenste hoogte: 230 cm (incl. kozijn) We willen 1 vast raam en 1 deur. De deur moet wat groter zijn dan de normale afmetingen. Wij denken zelf aan 110 cm. Het hout werk van het raam en de deur moeten zoveel mogelijk gelijk lopen. Dus niet dat de deur aan de onderkant veel hout heeft. Wij willen graag op korte termijn de achterpui vervangen!

Vervangen gehele achterpui plus leveren kamerhoge taatsdeur in staal

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een -kap woning, een herenhuis uit de jaren '20. Wij willen daar een doorbraak laten maken, zodat er een open keuken ontstaat. Wij willen er een kamerhoge taatsdeur laten plaatsen, maat ongeveer 88 x 300 cm, uitgevoerd in aluminium met glas. Wij willen daar verder de achtergevel met houten openslaande deuren laten vervangen. Er moet een opening van 550 cm breed en 300 cm hoog in komen, waarin hetzelfde type stalen deuren worden geplaatst. Bedoelde maten zijn globale maten. Aan de hand van deze maten ontvang ik graag een prijsindicatie, zodat wij die in de financiering kunnen meenemen. Wij zijn in het bezit van een uitgebreide brochure van de woning.

Kunststof kozijnen plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe achterpui met openslaande deuren of schuifpui van kunststof plaatsen. De breedte is 6 meter en ong. 2,5 hoog. Het gaat dus om de gehele achterkant, een gedeelte vaste ramen, een gedeelte deur. Is het daarnaast mogelijk om de huidige ramen/glas te behouden? Graag een prijsindicatie.

Kunststof kozijnen plaatsen

Complete vervanging voor- en achterpui. Begane grond en eerste verdieping. Alle kozijnen: aan beide zijden 1x deurkozijn met deur en 4x raamkozijn met ramen. Aan beide zijden dus in totaal 2x deur en 8x raam. Keralit plaatsen tussen begane grond en de ramen van de eerste verdieping. Over de gehele breedte van circa 5 meter.

Gehele achterpui vervangen

Mijn hele achterpui (balkon, 2 hoog) is helemaal verrot en moet vervangen worden. er zitten nu 2 balkondeuren, daarnaast aan beide kanten ramen en aan bovenkant, over hele breedte ramen. Bedoeling is dat er of 1 groot raam, of 3 raamvlakken komen. hoogte: 2.70 Breedte: 377,5

2* achterpui met openslaande deuren

We zouden in ons huis een tweetal puien met openslaande deuren en twee zijlichten willen laten plaatsten. Het is de bedoeling dat de oorspronkelijke jaren 30 indeling terugkomt. In de huidige situatie zitten er twee schuifpuien op de plaats waar de nieuwe puien moeten komen. De nieuwe puien moeten op dezelfde plaats, dus zonder hak en breekwerk, terugkomen. De breedte van de deuren is afhankelijk van de breedte van het glad in lood 2*75 1*150. De afmetingen van de gehele pui op de begane grond zijn 3,20 * 250. Het glas in lood (75-160-75) in de bovenlichten van de pui op de begane grond willen we terug laten komen en is bepalend voor de breedte van de deuren (waarschijnlijk 730 mm) en zijlichten. De ramen boven de zijlichten moeten open kunnen. Puien leveren we zelf.

Vervangen van bestaande achterpui. ...

Vervangen van bestaande achterpui. Huidige kozijnen (rondom) gebruiken. Twee openslaande deuren plaatsen, aan de zijkant twee smalle ramen en bovenkant een raam over de gehele lengte. Totaal pui ca. 2.52m breed en 2.70m hoog. houten kozijnen, dubbelglas.

Ik wil mijn openslaande tuindeuren met ...

Ik wil mijn openslaande tuindeuren met kozijn vervangen. Het gaat om praktisch om de gehele achterpui.

Kozijn achterpui woonkamer moet volledig ...

Kozijn achterpui woonkamer moet volledig worden vernieuwd. De nieuwe moet worden voorzien van 2 openslaande deuren, hiervoor zal een stukje muur moeten worden verwijderd,aangezien er nu 1 deur in het oude kozijn zit. Ontwerp is bij ons globaal bekend en zal in jaren 30 stijl zijn. Maat gehele kozijn ca: 3m breed en 3m hoog. 2 andere ramen op bovenetage: ca 1m breed bij 1,5m hoog. Plus 1 rotte onderdorpel vervangen van kozijn voorpui. Aannemer wordt geacht de kozijnen te fabriceren en te zetten.