Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Geïsoleerde tussenwand plaatsen in woonkamer

Woonkamer willen opdelen dmv een geïsoleerde tussenstand voor beneden woonkamer. Voor een 3e slaapkamer te kunnen maken

Geïsoleerde tussenwand op de zolder plaatsen

Ik wil op de zolderverdieping graag een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen met een kozijn en een deur. Het gaat om een wand van ongeveer 5 meter breed en een maximale hoogte tot de nok van 4 meter. De zolder heeft een zadeldak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen

We willen graag een simpele tussenwand in een kamer aanbrengen die enigszins geïsoleerd is en waarin twee uitsparingen zijn aangebracht (deur en luik). De ruimte is ongeveer 2.75 meter breed en 2.60 meter hoog. We zouden graag vrijblijvend een indicatie willen van de kosten. Liever contact opnemen per e-mail svp.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

Ik zit in het aankooptraject van een woning waar op de 2e verdieping een redelijk grote kamer is. Ik wil graag een kostenindicatie ontvangen voor het plaatsen van een tussenwand met een kozijn en deur, zodat er twee ruimtes ontstaan. Daarbij moet er een geïsoleerde wand met gipsplaten van 415 cm breed en ruim 300 cm hoog worden geplaatst.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen en plafond aftimmeren

Wij willen in de garage een kantoor gaan maken. Daarvoor moet er een geïsoleerde tussenwand met daarin een kozijn en deur worden geplaatst van ongeveer 315 cm lang en 220 cm hoog. Het plafond van ongeveer 14 m² moet worden afgewerkt met gipsplaten. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen

Ik woon in een studentenhuis en wil daar graag in een grote kamer een geïsoleerde tussenwand laten plaatsen van ongeveer 5 meter breed en 3 meter hoog. Er zit ook een kleine hoek in die wand. Er ontstaan op deze manier 2 aparte slaapkamers. We hebben al toestemming van de verhuurder gekregen om dit te laten uitvoeren. We laten de situatie hier graag even bekijken en ontvangen daarna een offerte.

Metalstud of houtskelet tussenwand plaatsen

Ik wil graag een geïsoleerde metal stud of houtskeletwand laten plaatsen van 3.5 meter lang en 3 meter hoog. In deze wand wil ik graag een kozijn met deur laten plaatsen. Ik wil dat de wand sausklaar opgeleverd wordt .

Dakkapel aftimmeren en zolderindeling verzorgen

Ik heb op mijn zolder al één dakkapel en er wordt in week 21 of 22 een tweede kunststof dakkapel geplaatst van 380 cm. Het bedrijf dat de dakkapel plaatst, timmert niet af. Ik wil op de zolder twee slaapkamers voor mijn dochters maken. Ik zal zelf de huidige indeling slopen, een tussenwand en een verlaagd plafond. Er moeten geïsoleerde wanden, totaal ongeveer 9 meter, worden geplaatst met twee kozijnen en deuren en een nieuw plafond. Ook moeten er knieschotten worden geplaatst en de binnenzijde van de dakkapel moet worden afgetimmerd. Ik bespreek hier de mogelijkheden graag ter plaatse. Ik wil graag een offerte ontvangen inclusief materiaalkosten.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen

Ik wil graag een geïsoleerde gipsplaten tussenwand laten plaatsen. Deur en kozijn aanwezig. De totale lengte inclusief de deur 4 meter en 2.45 meter hoog. Met de beste geluidsisolatie tussen de gipsplaten. Dit alles om een slaapkamer te creëren.