Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

Geïsoleerde balkonkast voor wasmachine maken

Wij hebben op dit moment een geïsoleerde kast voor de wasmachine op het balkon en willen deze graag uit laten breiden. Boven op de wasmachine komt een droger te staan waardoor de planken die er nu zitten weg moeten. Aan de rechterzijde van de kast hebben wij nog ruimte op het balkon over waar wij graag de kast zouden uitbreiden en planken zouden willen plaatsen zodat we geen opbergruimte verliezen. Op dit moment zit er een waterafvoer voor de wasmachine en een stopcontact.

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

Ik wil graag een geïsoleerde kast voor de CV op het balkon van de tweede verdieping laten maken. Eerste contact graag via de mail.

Geïsoleerde kast voor de CV ketel op het balkon maken

Ik wil een cv kast op mijn balkon laten maken en plaatsen. Hierbij gaat om een gedeeltelijk omsloten balkon, ongeveer 1 bij 1,5 bij 1 meter, door beton. Hierin moet de kast tot aan bovenkant, dus tot de vloer van de bovenburen, worden geplaatst met een toegangsdeur. Graag wil ik dat de materialen verzorgd worden door de vakman.

Geïsoleerde kast voor de CV-ketel op het balkon maken

Wij laten binnenkort centrale verwarming aanleggen in ons kleine appartement. Wij hebben een geïsoleerde kast nodig op het balkon van ons appartement om de CV ketel in te kunnen plaatsen.

Geïsoleerde kast voor cv-ketel en wasmachine maken op balkon

Ik heb mijn cv-ketel nu al op mijn balkon, maar ik wil daar graag ook mijn wasmachine neerzetten. Hierdoor moet de kast uitgebouwd worden en ik wil de kast ook tot het dak van mijn balkon laten maken. Kunnen jullie ook een aansluiting voor de wasmachine realiseren? Er is al elektra aangelegd omdat de cv-ketel daar al in een kast hangt. Wat is jullie richtprijs voor zo'n geïsoleerde kast? De maten van de kast zijn: 295 cm hoog, 90 cm breed en 77 cm diep. Inmeten kan ook en stel ik op prijs.

Balkonkast voor CV ketel maken

Het bouwen en plaatsen van een geïsoleerde en waterdichte balkonkast voor onze cv ketel (inclusief opbergruimte). Specificaties: - Afmetingen: Breedte 123 cm Hoogte 166 cm Diepte links 30 cm Diepte rechts 40 cm De nis die wij hebben is aan de rechte kant wat dieper en wij willen graag de gehele ruimte gebruiken, dus zal het heel fijn zijn als de kast iets schuin is (zie foto). - 2 deuren, zijpanelen en achterwand (waar de cv ketel in gemonteerd dient te worden) - dak iets aflopend i.v.m. water - interieur: linkerdeel (opbergruimte) met 3 planken, rechterdeel (cv ketel) : geen planken nodig - materiaal in overleg, onze voorkeur gaat uit naar wit kunststof i.v.m. duurzaamheid (het moet wind- en waterdicht zijn) - kleur wit - planning oplevering week 37

Kast voor CV ketel op balkon maken

Ik wil graag een geïsoleerde ketelkast voor op het balkon, in de volgende afmetingen: Hoogte 300/310 cm; Breedte 76 cm; Diep 95 cm. Graag hoor ik van u wat dit bij uw firma zou kosten. Met vriendelijke groet.

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten. Graag ontvang ik daarna uw prijsspecificatie.

Geïsoleerde balkonkast voor de CV maken

Ik wil graag een offerte voor een geïsoleerde balkonkast voor een CV. Qua materialen twijfel ik nog: hout of trespa. Het zou gaan om een kast van ongeveer 1 meter breed en 0.40 meter diep en 2 meter hoog.

Geluidsdempende CV kast bouwen

Ik wil graag een geïsoleerde kast om de CV-installatie laten maken van plafond tot de grond met en verdeling van twee deurtjes. Een deurtje om bij de cv te kunnen komen en daaronder een deurtje met daarachter plankjes voor evt. bergruimte, zoals bijv. schoenen. Diepte kast is ongeveer max. 35-40 cm, breedte 50-60 cm en hoogte 240cm. En in een hangende ingebouwde kast wil ik graag legplanken laten maken.