Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat vergroten in plafond voor montage vlizotrap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat vergroten in plafond voor montage vlizotrap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat vergroten in plafond voor montage vlizotrap

Gat vergroten in plafond voor montage vlizotrap

In mijn nieuwe woning zit een gat in het plafond naar de zolder waarin een vlizotrap gemonteerd kan worden. Echter, dit gat is nu 83 cm bij 60 cm. Om er een houten vlizotrap in te kunnen plaatsen moet dit gat 100 bij 70 cm worden. Het betreft het vergroten van het gat een gewapend betonnen vloer. Kunt u dat voor mij realiseren? Graag zsm.

Dakraam laten plaatsen

Ik zoek een partij die mijn huidige dakraam kan verwijderen, het gat kan vergroten en een groter kiepraam kan plaatsen. De woning is goed bereikbaar.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.

Ramen maken in buitengevel

Wij hebben het bestaande souterrain laten vergroten tot de volledige oppervlakte van de woning met als doel hier een extra woonverdieping van te maken. Om daglicht en lucht in die woonlaag te krijgen, dienen er vier ramen te worden gecreëerd in de buitengevel. Betreft een jaren 30 woning met bakstenen dubbelsteensmuur. De ramen moeten ongeveer 40 cm hoog en een meter breed te worden. Het materiaal is in overleg, het merendeel is nu kunststof maar hardhout is misschien beter om de kozijnen niet te fors worden. Een raam in de achtergevel, een in de voor- en een in de zijgevel maken. Een gat voor een vierde raam zit er al. Als het goed is moeten deze gezien de formaten dan niet moeten gestut maar hier graag advies over qua wet-en regelgeving. De werkzaamheden willen we deze zomer uit laten voeren maar op basis van offerte moeten we de omgevingsvergunning nog aanvragen dus afhankelijk van die snelheid. Willen graag echte kosten zodat we weten waar we aan toe zijn en budgetten kunnen samenstellen maar als dit onder voorbehoud van gegeven info niet kan dan graag zo accuraat mogelijke prijsindicatie.

Trapgat naar zolder vergroten en vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. En waarschijnlijk een gedeelte van een niet dragende muur laten weghalen. Er is nu een vlizotrap dus er is al een gat wat verbreed moet worden. Het gaat om een betonnen vloer. De woning is van de woningbouw. Wat zou dat gaan kosten?

Vlizotrap naar zolder leveren en plaatsen

Wij zijn pas verhuisd naar een vrijstaande woning waar op de 1e verdieping een berg- /wasruimte is. In het betonnen plafond zit daar in die ruimte nu een gat van 55 x 55 cm naar de zolder daarboven. Ik wil die opening graag laten vergroten en daarna een vlizotrap laten leveren en plaatsen. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Gat vergroten en trap plaatsen

Wij zijn bezig met de aankoop van een jaren '30 woning in de Bilt. Het voorlopige koopcontract is getekend en een bouwdepot is aangevraagd. Via het bouwdepot willen wij graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizo trap maar die kan weg er er moet een nieuw gat in de houten vloer komen. Er is genoeg ruimte voor een trap.

Losgekomen dakraam vernieuwen

Ons dakraam is losgekomen, er moet een nieuwe in. Wij hebben zelf een ander dakraam liggen van Velux, deze moet in het dak worden geplaatst. Het is een raam van ongeveer 1,20 bij 1,20 . Het raam is compleet met ombouw en daklood. Het raam moet op dezelfde plek komen als het oude raam. Het oude raam was een stuk kleiner maar dit gat is al een begin. Ook zit het raam precies boven de dakkapel van de eerste verdieping, de werkplek zou hierdoor vrij toegankelijk moeten zijn. Graag ontvang ik een totaal prijs voor het vergroten van het gat in het dak, het plaatsen van het dakraam, het terug plaatsen van de dakpannen en de afwerking binnen.

Groter dakraam plaatsen

Ons dakraam is losgekomen, er moet een nieuwe in. Wij hebben zelf een dakraam liggen van velux, deze moet in het dak worden geplaatst. Het is een raam van ongeveer 1,20 bij 1,20 (kan er hier ook naast zitten). Het raam is compleet met ombouw en daklood. Het raam moet op dezelfde plek komen als het oude raam. Het oude raam was een stuk kleiner maar dit gat is al een begin. Ook zit het raam precies boven de dakkapel van de eerste verdieping, de werkplek zou hierdoor vrij toegankelijk moeten zijn. Graag zou ik van u een totaal prijs ontvangen voor het vergroten van het gat in het dak, het plaatsen van het dakraam, het terugplaatsen van de dakpannen en de afwerking binnen. Bij voorbaat

Bestaande deuropening vergroten

Graag zou ik in mijn woning twee binnendeuren (niet dragende muur) willen vervangen, waarbij ik een hogere versie wil laten terugplaatsen. Het gat zal dus vergroot moeten worden, nieuwe deurkozijnen geplaatst en montage van de deur (deur en lijst zal ik uiteraard zelf aanschaffen)!