Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garderobekast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garderobekast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garderobekast monteren

Monteren garderobekast “Siena”

In elkaar zetten van Praxis garderobekast “Siena” 1,50 meter breed en 2,00 meter hoog. Spullen moeten dan uiteraard wel bij mij thuis zijn. Graag in januari te realiseren. Datum is wel afhankelijk of ik in de gelegenheid ben geweest om de kastonderdelen thuis te krijgen. Ze liggen nu nog elders op afstand helaas. En tillen van onderdelen is zwaar. Ik heb ook een rolgordijn en luxaflex die opgehangen moeten worden. Kan ik hier een aparte indicatie voor krijgen?

Garderobekast monteren

Heb al een half jaar een bouwpakket van een garderobekast liggen (breed 90 cm hoog 180 cm) Ik kan hem zelf niet in elkaar zetten. Ik ben zelf (83) en mis het gebruik van een hand. Kunnen jullie dit doen ?

Montage garderobekast

Ik wil een garderobekast kopen en hem bij voorkeur laten monteren

Garderobekast monteren

Kim garderobekast 3-deurs gelamineerd spaanplaat 201x146x50 cm

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Interieur van garderobekast inmeten en monteren

Ik wil een nieuwe kastindeling op maat ingemeten en gemonteerd hebben. Dit mag zelf gebouwd worden of via Storemax besteld. Het betreft een inbouwkast, de 3 schuifdeuren hangen er al, maar kunnen in overleg vervangen worden. Globale afmetingen: 2.34 meter breed en 2.60 meter hoog en 65 cm diep. Bij voorkeur wil ik contact per mail.

Garderobekast Delta monteren

De garderobekast bij ons monteren. 200 meter breed x 222 hoog

Garderobekast monteren

Ik wilde garderobekast ALPHA licht Eiken laten monteren in mijn appartement in Dordrecht. Ik wil graag dat de kast door de vakman meegenomen wordt vanuit de winkel. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Graag op 28 of 29 september de klus uitvoeren.

Garderobekast monteren

Ik heb interesse in een kast met zweefdeuren van de Gamma. Ik heb nog geen specifieke kast uitgekozen. Maar wil er graag een met zweefdeuren. Wat zijn de kosten als een monteur van jullie firma dit doet?