Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een garagedeur vervangen door een pui met ramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een garagedeur vervangen door een pui met ramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een garagedeur vervangen door een pui met ramen

Garage in oorspronkelijke staat herstellen

De garage die oorspronkelijk bij ons huis zit, is door vorige bewoners gesplitst in een schuur en een praktijkruimte. Wij willen de garage weer herstellen. Hiervoor moet het kozijn met loopdeur worden vervangen door een garagedeur van ca. 230 x 280. Moet een sparing voor in de garagemuur worden gemaakt, is halfsteens metselwerk en niet dragend. In de garage moeten een houtskeletwandje en een verhoogd vloertje (ook hout) worden verwijderd. Diverse leidingen omleggen/afdoppen en wanden en plafond aanhelen met gipsplaat/stuc. Afvoeren van sloopafval. Leveren en installeren van elektrische garagedeur is optioneel.

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil graag mijn oude garage deur vervangen naar een geisoleerd pui met loopdeur. Zie foto 1 als voorbeeld, en een foto van mijn oude garage deur met afmeting 2,37 bij 2,26 meter.

Boeiboord voorzijde garage vervangen

Kleine gedeelte boven de garagedeur (boeiboord) vervangen voor kunststof delen in RAL 6009 (dennengroen). In Keralit, Werzalit, etc, graag advies van de vakman. Moet gelijk zijn aan de gevelpanelen die al onder de ramen op de 1e verdieping zitten. Gaat om een oppervlakte van circa 250 cm x 60 cm.

aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof

Ik wil graag mijn aluminium garagedeur van onze inpandige garage laten verwijderen en afvoeren en vervangen voor een kunststof pui. Hierin moeten 2 ramen zitten en een normale standaard-maat deur. Graag advies van vakman over soort isolatieglas/niet doorzichtbaar glas/matglas/etc. Ramen moeten niet doorlopen tot op de grond maar onder de ramen een gesloten paneel.

Dakbedekking van de garage vervangen en de garage deur vervangen voor een elektrische

Het gaat om een garagedak van 21 m² van een vrijstaande garage waarvan de dakbedekking vervangen moet worden en de oude dakbedekking afgevoerd moet worden. De keuze voor EPDM of Bitumen besluiten we in overleg met de vakman. Er heeft eerst grind opgelegen, dit heeft gezorgd voor een lekkage. Dan willen wij de handmatige garagedeur vervangen door een elektrische. De afmeting is ongeveer: 2,19 breed x 1,95 meter hoog. De kleur moeten we nog definitief bepalen. Oude deur graag afvoeren.

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Graag een offerte voor vervanging van een oude roldeur van garage (incl afvoer daarvan) door 2 openslaande onderhoudsvrije en goed geisoleerde garagedeuren. Iedere deur bij voorkeur met een kleine strook glas bovenin (voor daglocht in garage). Minimaal SKG** Kleur nog te bepalen.

Garagedeur vervangen door vaste pui met ramen

ik wil mijn garagedeur laten vervangen door een pui met 2 / 3 ramen (geen deur). afmeting garagedeur 216 cm hoog en 240 cm breed. Indien mogelijk ook graag een prijsopgaaf voor de pui met alleen aan de bovenzijde een raam van bv 40 cm hoog en 200 breed waarbij dan de gehele onderzijde in hout is afgewerkt.

Glas in de garagedeur maken

Wij hebben een garage die we willen verbouwen naar een woonkamer. We hebben grote garagedeuren die naar buiten open kunnen. Komt het vaker voor om de garagedeuren te houden en glas in te plaatsen ipv te vervangen voor een raam? En aan wat voor bedrag moet ik denken, mocht er in de deuren glas geplaatst worden? Het zijn kunststof deuren. De deur is ongeveer 2.50 x 2.50. Daarnaast zullen er wat elektriciteitsleidingen moeten worden verlegd.

Pui met vaste ramen vervangen door pui met deur

Ik zoek een vakman die een nieuwe pui kan plaatsen. De pui met ramen welke in plaats van garagedeur is geplaatst vervangen door kozijn met raam en deur. De afmetingen zijn/moeten worden: breedte pui 236, deur moet 93 cm breed worden dus raam gedeelte wordt 143 cm hoogte pui 197, borstwering ongeveer 84 cm dus raam wordt 113 hoog borstwering rabatdelen. materiaal kunststof of hout hangt af van de prijs. Oude pui moet verwijderd worden

Partners

Partners van Casius