Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagebouw garage laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagebouw garage laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagebouw garage laten bouwen

Garagebouw: garage laten bouwen

Wat kost het bouwen van een garage van 4 meter breed en 7,5 meter lang met puntdak. Dubbelsteens uitgevoerd met electrische sectionaaldeur, loopdeur en 2 ramen.

Fundering maken voor garagebouw

Wij willen een garage aanbouwen naast het huis en willen graag een offerte ontvangen voor de fundering. De garage word 4 meter breed bij 8 meter lang. Graag een offerte voor een staal fundering (zo is het bij de andere huizen ook gedaan). Graag hoor ik van u.