Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Huidige garage vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: huidige garage vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: huidige garage vergroten

Huidige garage vergroten

Huidige garage is 3 meter breed en 6 meter lang. Heeft kanteldeur (elektrisch). Graag willen we aan de garage een aanbouw laten plaatsen waardoor de garage vergroot wordt. Plat dak. We willen de garage graag vergroten met 3 meter (breed) en 4.50 meter (lengte). Sleuteloverdracht vindt plaats half maart.

Schuur tot een garage ombouwen

Ik heb in mijn tuin een schuur van ongeveer 4 meter diep en 2 meter breed. Deze wil ik vergroten naar een garage van 5 meter diep en ongeveer 4-5 meter breed. In de garage zal een tussenwand moeten komen, zodat ik een deel van de ruimte kan gebruiken als garage en een deel als berging. De linkerzijde van de huidige berging is van steen de andere kant is van hout. Ik zou zoveel mogelijk materiaal willen hergebruiken.

Aanpassen hardhouten deur

Het betreft een offerte aanvraag voor het verwijderen van een deur met thermoglas, deze deur moet in de garage worden geplaatst en het glas wil ik laten vergroten van 103 x 60 centimeter naar 150 x 60 centimeter. Vervolgens wil ik waar de deur heeft gezeten een vast raam laten plaatsen in de maat van de deur.

Garage vergroten

Ik wil graag mijn huidige, gemetselde garage uitbouwen met 1 meter. De garage is ongeveer 4 meter breed. De huidige dubbele deuren wil ik graag laten verplaatsen. Er is nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is voor deze werkzaamheden. Het huis staat op heipalen, wellicht dat dit ook noodzakelijk is voor de garage. Ook een buurman in de straat heeft interesse.

Garage vergroten en afwerken

Ik heb een garage (dubbelsteens/spouw) met een bitumen plat dak. De garage is 4 x 8 meter. De constructie staat op een betonnen fundering. Ik wil de garage ombouwen, door de buitenkant te vergroten: - aan 1 zijde met +3 meter - aan de voorzijde +4 meter - aan de achterzijde +3 meter en daar een puntdak van te maken. We verwachten niet dat er een extra fundering gemaakt hoeft te worden, alleen onder palen. De buitenzijde willen we met dikke houten constructie met Eiken of goedkopere houtsoort, paaldikte 20 x 20 cm, laten afwerken. Voorzijde en achterzijde willen met gepotdekseld hout + aan beide zijden een raam. Zie afbeelding toegevoegd als voorbeeld. Graag een offerte voor de uitbreiding van de garage, inclusief alle materialen.

Berging vergroten tot een garage

Ik zou graag mijn houten schuur van 2 x 3 m laten ombouwen naar garage van 4 x 4,5 m, inclusief plaatsen van garagedeur.

Garage vergroten

Wij zijn van plan de garagedeur 1.40 meter naar voren te verplaatsen. Er moet dan een stukje muur met spouw en een paal worden opgemetseld, waar dan weer de nieuwe deur/deuren tussen komen. Ook moet hiervoor een stukje fundering gemaakt worden. De nieuwe deur mag u ook leveren, indien u een mooie aanbieding heeft.

Garage vergroten

Bestaande garage verlengen met 2,5 meter. Garage is 3,5 meter breed en zit aan de woning vast. Fundering, metselen muren en plat dak. Bestaande deur verplaatsen. Enkelsteens muur. Betonvloer storten. Geen afwerking nodig.

Inhangen voordeur en vergroten kozijn garage

> Inhangen voordeur (zonder levering deur). > Vergroten kozijn garage (Prefab, eveneens zonder levering deur) Deuren heb ik staan op juiste maat, voordeur is een houten kozijn waar ik graag een 3 punts sluiting in wil hebben en waar de deur netjes moet worden afgehangen incl. plaatsen van een aluminium dorpel o.i.d. Garage betreft een deur op maat van 79*185! en deze moet vergroot worden naar 83x201, inc. plaatsen van door u geleverd kozijn en inhangen van een deur die ik reeds heb staan (nieuw).

Vergroten bestaande garage

Wij hebben een nog te bouwen garage, aan nieuwbouw huis, welke langs het huis loopt en 2 meter voorbij de achtergevel loopt. De garage krijgt een afmeting van 3 bij 6 meter. Wij willen graag op het punt waar de garage de achtergevel voorbij gaat de garage vergroten met nog eens 4 bij 5. De garage moet compleet geisoleerd worden met de nodige electra en cai (tv) aansluiting en vloerverwarming welke doorgetrokken moet worden vanuit het huis ook een wc moet hier in komen ook willen we een dubbele deur naar de tuin hebben, houten kozijn. Dan heeft de orginele garage ook een kanteldeur welke vervangen moet worden voor een pui met enkele deur hierin.