Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage en extra ruimte aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage en extra ruimte aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage en extra ruimte aanbouwen

Vlizo trap monteren

Wij hebben een vliering in de garage en willen daar een vlizotrap in laten plaatsen. De ruimte tussen de balken is ongeveer 51 cm.

Garage laten verlengen

Wij willen onze huidige garage/schuur verlengen. De ruimte is nu 2.50 bij 6 meter en deze willen wij laten verlengen met ongeveer 2.50 bij 4 meter. Het gaat om een enkelsteens garage met plat dak. Aan de binnenzijde dient deze te worden geïsoleerd. Verder mag hij casco worden opgeleverd en is de bouw vergunningsvrij. Er zal wel geheid moeten worden.

Fundering voor garage en extra ruimte

We willen 5 bij 15 meter bouwen. Garage en extra ruimte, komt geen verdieping op. Het huis ligt hoger dan de tuin (circa). Het voorste gedeelte moet garage worden. In het achterste gedeelte komt ook een natte cel. Het gaat enkel om het storten van de fundering.

Garage / berging laten bouwen

In de achtertuin zouden wij een ruimte willen creëren als berging en garage. Het zal een driehoek moeten gaan worden daar het perceel in een punt loopt. De oppervlakte is ongeveer 9 bij 10.50 meter en zal geïsoleerd moeten worden en een betonnen vloer krijgen.

Kunststof klapraam plaatsen

- inzagen gat in spouwmuur (de ruimte waar her raam komt is nu een garage, welke als speelruimte gebruikt gaat worden) - binnenzijde (afmetingen van het glas) L 90 cm x H 60 cm (wanneer een raam met standaard afmetingen er vlakbij zit, welke goedkoper is, vermeld die dan. ) - klapraam, de opening graag onder - HR++ glas - metselwerk herstellen (buiten), herstel stukadoorwerk (binnen) - vensterbank plaatsen - zwart verglaasde raamdorpelstenen voor buiten

Vrijstaande garage achter het huis bouwen

We willen een garage laten bouwen. De afmetingen zijn 8 meter x 3,5 meter met zadeldak. Er moet een potdeksel houten buiten muur, houten binnen wanden, en houtskeletbouw mag als dat goedkoper is. Met isolatie, 1 tussenwand op 5 meter zodat er een aparte 3 meter ruimte is achter de 5 m garage. 2 normale toegangsdeuren in de rechter zijwand, dubbel openslaande garagedeur voor. 1 raampje ook rechts (links is erfgrens zijde)Dakpannen, zinken dakgoten, regenpijpen en betonnen vloer moeten ook allemaal geplaatst worden.

Tussenwand plaatsen in de schuur

Graag zou ik mijn schuur willen splitsen in 2 ruimtes. Zo was het oorspronkelijk ook alleen de vorige bewoners hebben er 1 grote garage van gemaakt. Er zitten al 2 deuren in, alleen een tussenwand mist nog, zodat ik er echt 2 ruimtes van kan maken. De tussenwand moet zo goedkoop mogelijk zijn; een simpel houten wandje is al voldoende. De ruimte is 3 meter breed en 2.20 meter hoog.

Carport met berging plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis met ruimte voor een garage, maar geen geld voor een garage. Daarom willen we de muur van ons huis en de muur van de garage van de buren gebruiken (dit is toegestaan) om een plat dak tussen de beide muren te plaatsen: 2.98 meter breed & 8.10 meter lang. Op 5 meter en op 7.10 meter willen we een houten hek van de grond tot het dak met daarin een deur/poort, zodat je een opbergruimte creëert en aan beide kanten overkapping (aan de ene kant voor een auto; carport & aan de andere kant voor de containers). Hopelijk zie je het een beetje voor je en snap je wat ik bedoel. De oplevering is waarschijnlijk in de eerste helft van 2018.

Vaste pui met deur in de garage plaatsen

Wij willen de garagedeur vervangen voor een pui met een vaste deur en een raam. De garagedeur is nu 2.80 meter breed en 2.75 meter hoog. De pui moet van gelijke afmetingen worden. De deur van standaard maat en raam de opvullende ruimte.

Schuur tot een garage ombouwen

Ik heb in mijn tuin een schuur van ongeveer 4 meter diep en 2 meter breed. Deze wil ik vergroten naar een garage van 5 meter diep en ongeveer 4-5 meter breed. In de garage zal een tussenwand moeten komen, zodat ik een deel van de ruimte kan gebruiken als garage en een deel als berging. De linkerzijde van de huidige berging is van steen de andere kant is van hout. Ik zou zoveel mogelijk materiaal willen hergebruiken.