Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage met plat dak bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage met plat dak bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage met plat dak bouwen

Lichtkoepels plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtkoepels? 85 x 85 cm. Hoeveel lichtkoepels moeten er geplaatst worden? 1 Op welk type gebouw moeten de lichtkoepels komen? Halfopen bebouwing. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpan is door de dakkoepel van de garage/schuur gevallen en gebroken, moet nu vervangen worden. Het betreft een kunststof dakkoepel met de buitenmaat 85 x 85 cm. Het is een plat dak. Graag met op kort termijn.

Vrijstaande garage laten bouwen

Ik zou graag een globale prijsindicatie willen ontvangen voor een garage van 9 bij 5 met plat dak. Casco gebouwd.

Garage laten verlengen

Wij willen onze huidige garage/schuur verlengen. De ruimte is nu 2.50 bij 6 meter en deze willen wij laten verlengen met ongeveer 2.50 bij 4 meter. Het gaat om een enkelsteens garage met plat dak. Aan de binnenzijde dient deze te worden geïsoleerd. Verder mag hij casco worden opgeleverd en is de bouw vergunningsvrij. Er zal wel geheid moeten worden.

Huidige garage vergroten

Huidige garage is 3 meter breed en 6 meter lang. Heeft kanteldeur (elektrisch). Graag willen we aan de garage een aanbouw laten plaatsen waardoor de garage vergroot wordt. Plat dak. We willen de garage graag vergroten met 3 meter (breed) en 4.50 meter (lengte). Sleuteloverdracht vindt plaats half maart.

Garage met plat dak bouwen

Naast het nog te bouwen huis willen wij graag een garage met plat dak laten bouwen. De garage zal 14 bij 3.50 meter moeten worden. Er zal 6 meter grenzen aan de woning. De garage dient geïsoleerd te worden, krijgt een garagedeur en loopdeur en mag verder casco worden opgeleverd. De woning zal gebouwd worden op een strokenfundering op staal. Er is nog geen vergunning aangevraagd voor de garage.

Vrijstaande gemetselde garage bouwen

Wij hebben de wens om bij onze woning een vrijstaande gemetselde garage met plat dak te laten bouwen van 6 x 8 meter. We willen er ook een smeerput in van 120 cm breed, 300 cm lang en 150 cm diep. Ik weet niet of hier heiwerk noodzakelijk is. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Boeiboord en daktrim op de garage vervangen

Van mijn vrijstaande garage met plat dak van ongeveer 3.5 x 6 meter moet de aluminium daktrim en het houten boeiboord worden vervangen. De dakbedekking is in redelijke staat. Het boeiboord is ongeveer 15 cm hoog. Ik kan mij voorstellen dat u de klus hier graag even komt inmeten. Ik ontvang hiervoor daarna graag uw offerte.

Geïsoleerde garage bouwen

Ik wil aan de zijkant van mijn woning een garage laten bouwen. Hiervoor dient er een fundering geplaatst te worden, geïsoleerd, gemetselde muren, plat dak en een garagedeur en loopdeur. De afmeting zal ongeveer 3 bij 7 meter worden. Wij mogen dit vergunningsvrij bouwen maar willen het wel nog even navragen bij de gemeente.

Garage en berging laten bouwen

Wij gaan een huis bouwen en willen hier graag een garage met berging bij hebben. De garage en berging zal 6 bij 3 meter gaan worden en de berging zal 3 bij 3 meter worden. De berging dient vanuit de woning en vanuit de garage bereikt worden. Het zal om gemetselde muren met een plat dak.

Boeidelen vervangen

We willen graag alle boeiplaten vervangen. Langs een plat dak, rondom. En een stuk dakgoot. Ook bij de garage en de carport. De woning is 8 meter breed, inclusief de garage en ook circa 8 meter diep. Het is een geschakelde woning, de garages. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een afspraak.

Partners

Partners van Casius