Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage met plat dak bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage met plat dak bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage met plat dak bouwen

Huidige garage vergroten

Huidige garage is 3 meter breed en 6 meter lang. Heeft kanteldeur (elektrisch). Graag willen we aan de garage een aanbouw laten plaatsen waardoor de garage vergroot wordt. Plat dak. We willen de garage graag vergroten met 3 meter (breed) en 4.50 meter (lengte). Sleuteloverdracht vindt plaats half maart.

Garage met plat dak bouwen

Naast het nog te bouwen huis willen wij graag een garage met plat dak laten bouwen. De garage zal 14 bij 3.50 meter moeten worden. Er zal 6 meter grenzen aan de woning. De garage dient geïsoleerd te worden, krijgt een garagedeur en loopdeur en mag verder casco worden opgeleverd. De woning zal gebouwd worden op een strokenfundering op staal. Er is nog geen vergunning aangevraagd voor de garage.

Vrijstaande gemetselde garage bouwen

Wij hebben de wens om bij onze woning een vrijstaande gemetselde garage met plat dak te laten bouwen van 6 x 8 meter. We willen er ook een smeerput in van 120 cm breed, 300 cm lang en 150 cm diep. Ik weet niet of hier heiwerk noodzakelijk is. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Boeiboord en daktrim op de garage vervangen

Van mijn vrijstaande garage met plat dak van ongeveer 3.5 x 6 meter moet de aluminium daktrim en het houten boeiboord worden vervangen. De dakbedekking is in redelijke staat. Het boeiboord is ongeveer 15 cm hoog. Ik kan mij voorstellen dat u de klus hier graag even komt inmeten. Ik ontvang hiervoor daarna graag uw offerte.

Geïsoleerde garage bouwen

Ik wil aan de zijkant van mijn woning een garage laten bouwen. Hiervoor dient er een fundering geplaatst te worden, geïsoleerd, gemetselde muren, plat dak en een garagedeur en loopdeur. De afmeting zal ongeveer 3 bij 7 meter worden. Wij mogen dit vergunningsvrij bouwen maar willen het wel nog even navragen bij de gemeente.

Garage en berging laten bouwen

Wij gaan een huis bouwen en willen hier graag een garage met berging bij hebben. De garage en berging zal 6 bij 3 meter gaan worden en de berging zal 3 bij 3 meter worden. De berging dient vanuit de woning en vanuit de garage bereikt worden. Het zal om gemetselde muren met een plat dak.

Boeidelen vervangen

We willen graag alle boeiplaten vervangen. Langs een plat dak, rondom. En een stuk dakgoot. Ook bij de garage en de carport. De woning is 8 meter breed, inclusief de garage en ook circa 8 meter diep. Het is een geschakelde woning, de garages. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een afspraak.

Dakraam plaatsen in een plat betonnen dak

Ik wil een dakraam laten plaatsen in het betonnen plat dak van onze garage, het liefst zo groot mogelijk.

Dubbelwandige lichtkoepel plaatsen

Betreft plaatsen dubbelwandige lichtkoepel in de nieuwe keuken (voormalige garage) met bitumen plat dak. Betreft een woning uit 1980, met houten onderdak. De keuken is ongeveer 3.50 bij 3 meter, graag advies betreffend het formaat. Graag ontvang ik een offerte.

Garage maken van sandwichpanelen

Garage van sandwichpanelen, plat dak. Afmeting +- 4m x 4m x 2,80m(hoog) 1 loopdeur. 1 elektrische garage deur.

Partners

Partners van Casius