Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage achter het huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage achter het huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage achter het huis bouwen

Garage achter het huis bouwen

Graag willen wij achter ons huis een garage van 6 bij 4 meter laten bouwen. Er ligt al een fundering. De garage kan kaal opgeleverd worden. Wij dienen nog een bouwvergunning aan te vragen.

Afdak voor auto aan huis monteren

Ik wil een afdak laten maken voor de auto, en deze moet ongeveer 3 bij 4 meter worden (hij moet evenbreed als de garage zijn). Het afdak moet van plexiglas of hardhout worden.

Vrijstaande garage achter het huis bouwen

We willen een garage laten bouwen. De afmetingen zijn 8 meter x 3,5 meter met zadeldak. Er moet een potdeksel houten buiten muur, houten binnen wanden, en houtskeletbouw mag als dat goedkoper is. Met isolatie, 1 tussenwand op 5 meter zodat er een aparte 3 meter ruimte is achter de 5 m garage. 2 normale toegangsdeuren in de rechter zijwand, dubbel openslaande garagedeur voor. 1 raampje ook rechts (links is erfgrens zijde)Dakpannen, zinken dakgoten, regenpijpen en betonnen vloer moeten ook allemaal geplaatst worden.

Garage en berging laten bouwen

Wij gaan een huis bouwen en willen hier graag een garage met berging bij hebben. De garage en berging zal 6 bij 3 meter gaan worden en de berging zal 3 bij 3 meter worden. De berging dient vanuit de woning en vanuit de garage bereikt worden. Het zal om gemetselde muren met een plat dak.

Dakgoot bekleden met Rockpanel

Het vervangen van de ondergrond van bakgoten. Op dit moment zit er hout, dit is aan het verrotten. Graag vervangen met Okume watervast en bekleden van de bakgoten met bijvoorbeeld Rockpanel, aan de voor- en achterkant van de woning. Daar gaat onze voorkeur naar uit, maar we staan open voor suggesties. Wel willen we een langdurige oplossing. De maten van de achterkant van de woning: 7.30 meter huis (stuk boven de serre) en 2,8 meter garage. De maten van de voorkant van het huis: 7.30 meter huis en 6.60 meter garage met voordeur. Zie foto's in de bijlage.

Garage met overkapping maken

Graag wil ik aan mijn nieuwe huis een garage zetten. Deze zal aan een zijde voor ongeveer 4 meter aan mijn huis grenzen en daarachter wil ik hem dan nog 3.50 meter achteruit laten komen. En moet 3.50 meter breed worden. Garage is dus 7.50 bij 3.50 meter. Met aan de voorkant een garagedeur met loopdeur. En aan de zijkant een loopdeur. Tevens wil ik de 3.50 meter die achter uit het huis komt ook een overkapping maken over de breedte van het huis. Dit is dan 3.50 bij ongeveer 5.50 meter. Er moet nog wel voorwerk gedaan worden voordat de bouw kan beginnen.

Bestaande garage laten verlengen

Wij willen graag onze stenen garage die aan ons huis grenst verlengen met 2.50 a 3 meter. De garage is nu circa 10 meter lang en 3 meter breed. De bestaande deur kan gebruikt worden. De garage heeft een betonnen vloer. Ik weet niet hoe de vloer is gefundeerd. De garage hoeft niet geïsoleerd te worden. Het is een gemetselde garage. De woning en garage zijn van 1973. De werkplek is goed bereikbaar via een pad langs het huis of via de garage zelf.

Carport met berging plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis met ruimte voor een garage, maar geen geld voor een garage. Daarom willen we de muur van ons huis en de muur van de garage van de buren gebruiken (dit is toegestaan) om een plat dak tussen de beide muren te plaatsen: 2.98 meter breed & 8.10 meter lang. Op 5 meter en op 7.10 meter willen we een houten hek van de grond tot het dak met daarin een deur/poort, zodat je een opbergruimte creëert en aan beide kanten overkapping (aan de ene kant voor een auto; carport & aan de andere kant voor de containers). Hopelijk zie je het een beetje voor je en snap je wat ik bedoel. De oplevering is waarschijnlijk in de eerste helft van 2018.

Opdekdeur vervangen door schuifdeur

Wij hebben in ons huis een inpandige garage. De deur tussen de hal en garage is een opdekdeur die opent naar de hal. Deze deur willen wij graag vervangen door een schuifdeur. Bij voorkeur in de garage.

Boeiboord met Plastisol bekleden

Ik wil graag alle witte houten boeiborden aan onze semi-bungalow laten bekleden met plastisol boeiborden in hagelwit. Het huis op het adres in Elsloo is op GoogleMaps te zien. De boeiborden bevinden zich aan de voorkant rondom de garage en boven de hoofdingang, aan de achterkant rondom de aanbouw en rondom het dak op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius