Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage achter het huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage achter het huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage achter het huis bouwen

Dakrand van garage en huis vervangen

Wij hebben een vrijstaande woning die via de garage geschakeld is met de buren. De houten dakranden zijn verrot en willen wij indien mogelijk in een kleur laten vervangen door kunststof randen. De lengte aan de voor- en achterzijde is 10.5 meter en de zijkanten 10 meter.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Bestaande stenen garage verbreden

Wij willen onze bestaande stenen garage aan huis laten verbreden met 1.50 meter. De maten van de garage zoals die nu is zijn 3 bij 6 meter. En moeten worden: 4.5 x 6 meter. De werkzaamheden bestaan uit: De garage verbreden, volledig isoleren, raam maken aan de weg kant, plafond strak maken, 4 stroom punten in de hoeken aanleggen, spotjes in het plafond installeren en water af -en aanvoer verplaatsen in de garage voor de wasmachine.

Garage aanbouwen

Graag een offerte voor een garage van 10 x 3.50 meter. De garage dient aan de bijkeuken in het verlengde gebouwd te worden, waarvan de linkerzijde van de garage 7 meter aan ons huis zit en 3 meter uitsteekt na ons huis. Twee openslaande deuren voor (boven op de tekening) en een enkele deur waar die uitsteekt, aan de rechterkant van de tekening. Het moet op een houtskeletbasis gebeuren. De bijkeuken moet zo blijven, zoals op foto. Aanvraag voor vergunning is onderweg.

Fundering voor garage en extra ruimte

We willen 5 bij 15 meter bouwen. Garage en extra ruimte, komt geen verdieping op. Het huis ligt hoger dan de tuin (circa). Het voorste gedeelte moet garage worden. In het achterste gedeelte komt ook een natte cel. Het gaat enkel om het storten van de fundering.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Ik wil graag mijn boei aan de zijkant van het huis en de windveren van de garage in trespa hebben. Hier graag een totaalprijs voor. Graag reacties via email ivm werk

Garage met plat dak bouwen

Naast het nog te bouwen huis willen wij graag een garage met plat dak laten bouwen. De garage zal 14 bij 3.50 meter moeten worden. Er zal 6 meter grenzen aan de woning. De garage dient geïsoleerd te worden, krijgt een garagedeur en loopdeur en mag verder casco worden opgeleverd. De woning zal gebouwd worden op een strokenfundering op staal. Er is nog geen vergunning aangevraagd voor de garage.

Garage achter het huis bouwen

Graag willen wij achter ons huis een garage van 6 bij 4 meter laten bouwen. Er ligt al een fundering. De garage kan kaal opgeleverd worden. Wij dienen nog een bouwvergunning aan te vragen.

Afdak voor auto aan huis monteren

Ik wil een afdak laten maken voor de auto, en deze moet ongeveer 3 bij 4 meter worden (hij moet evenbreed als de garage zijn). Het afdak moet van plexiglas of hardhout worden.

Vrijstaande garage achter het huis bouwen

We willen een garage laten bouwen. De afmetingen zijn 8 meter x 3,5 meter met zadeldak. Er moet een potdeksel houten buiten muur, houten binnen wanden, en houtskeletbouw mag als dat goedkoper is. Met isolatie, 1 tussenwand op 5 meter zodat er een aparte 3 meter ruimte is achter de 5 m garage. 2 normale toegangsdeuren in de rechter zijwand, dubbel openslaande garagedeur voor. 1 raampje ook rechts (links is erfgrens zijde)Dakpannen, zinken dakgoten, regenpijpen en betonnen vloer moeten ook allemaal geplaatst worden.