Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage als bijgebouw bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage als bijgebouw bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage als bijgebouw bouwen

Garage als bijgebouw bouwen

Ik wil graag een bijgebouw, garage met verblijf op zolder, laten plaatsten inclusief fundering, heipaal 16 meter. Het gebouw zal 10 x 6 meter groot worden met een goothoogte 3 meter en een nokhoogte op 5 meter. Het gebouw mag zonder afwerking aan de binnenzijde geplaatst worden maar dient te voldoen aan de volgende wensen: - volledig geïsoleerd - 2 x sectionaal deur - 2 x buitendeur - 2 x raamwerk - 3 x smalle raam ten behoeve van het licht - 2 x dakraam - dakwerk geïsoleerd met keramisch dakpan + maximaal 3 meter doortrekken ongeisoleerd op hout staanders. Dit dient als overkapping. Er mag vergunningsvrij gebouwd worden.

Ik ben met spoed op zoek naar een garage ...

Ik ben met spoed op zoek naar een garage van hout (vuren) met een plat dak, bij voorkeur dakbedekking. Geen boeiboord. Antractietkleurige garagedeur, afmetingen 3.00/3.50 breed bij 4.50 lang. Kopgevel dient gemetseld te worden met dezelfde kleur baksteen als het bijgebouw, dit is de kleur roodbruin.

Bestaande bungalow waar een vrijstaand ...

Bestaande bungalow waar een vrijstaand bijgebouw annex berging / garage gebouwd gaat worden. Afmeting van het bijgebouw is: 5.50*2.50*2.50 (l*b*h ). Het bijgebouw bestaat uit 2 compartimenten te weten: 1e deel 3*2.50*2.50 en 2e deel 2.50*2.50*2.50. Het 1e deel is dicht met een hardhouten deur met glas. Het 2e deel is aan de korte zijde open (wordt gebruikt om fietsen in te plaatsen). Alleen electra hoeft aanwezig te zijn en kan eenvoudig worden weggehaald van hoofdbouw. Plat dak met afvoer wel noodzakelijk, geen boeiboord aanbrengen. Hoofdbouw is van handvorm steen (beige) en de bedoeling is om de bijbouw ook in dezelfde steen te laten uitvoeren. Tevens aanbrengen van een spouw in kalkzand steen. Heien is niet nodig, wel een fundament storten.

Garage als hoofdgebouw (puntdak met oude ...

Garage als hoofdgebouw (puntdak met oude pannen, aan de voorzijde iets overstekend (eindschild), 2 dubbele deuren; daarboven 2 ramen, daarboven een uilen-invlieggat; binnen: hilt (ong. 2,5 m uit voorzijde en op ong. 3 m hoogte), afdichting uilenhok boven de hilt met a/d achterzijde een luik. In achterwand een buitendeur. Buitenzijde rechts een klein raam. Aangebouwd achter een 30 cm lagere schuur met overdekt terrasje en ruimte voor houtopslag. Schuur eveneens met puntdak en deur aan de rechterzijde (gezien vanaf de voorzijde van het gebouw), uitkomend op het overdekte terrasje. In de achterwand van de schuur 2 raampjes. Gehele bijgebouw van (vergrijzend) eikenhout. Fundering aanwezig, electra/waterleiding toegevoerd (af te werken). Ontwerpschets aanwezig.